Închide meniul

Viorel Ion a suferit un accident vascular cerebral! Dezvăluiri despre starea lui „Vioară”

Alex Ioniță Publicat: 11 noiembrie 2023, 20:09

Reclamă
Viorel Ion a suferit un accident vascular cerebral! Dezvăluiri despre starea lui Vioară”

Viorel Ion a suferit un accident vascular cerebral

Vorel Ion / Profimedia

Viorel Ion a suferit un accident vascular cerebral! Un apropiat de-al fostului jucător de la Steaua, Gloria Buzău sau Rapid a vorbit despre starea acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vioară”, în vârstă de 56 de ani, a avut o carieră de fotbalist de-a dreptul impresionantă. Spre finalul carierei a revenit la Buzău, în postura de antrenor-jucător și a reușit promovarea în Liga 1.

Viorel Ion a suferit un accident vascular cerebral! Care este starea fostului fotbalist

După ce a suferit un accident vascular cerebral, fostul fotbalist a fost transportat de urgență la un spital din Buzău. Potrivit unui apropiat, acesta a avut dificultăți de vorbire, dar se află într-o stare stabilă.

„A contat probabil că a fost sportiv, a trecut destul de ușor peste. Sângele a fost absorbit repede. A fost tratat bine la spitalul din Buzău, s-au luat decizii bune și rapid, fiica sa este medic”, a spus acesta, potrivit buzoienii.ro.

În cariera de fotbalist, „Vioară” a jucat pentru: Gloria Buzău, Oțelul Galați, Steaua, VfL Bochum, Rapid și Dunărea Galați.

Reclamă

După ce s-a retras, Viorel Ion a fost antrenor și le-a pregătit, pe rând, pe Dunărea Galați, Petrolul Berca, Brăila și CS Otopeni. În anul 2016 a fost suspendat într-un scandal legat de trucarea de meciuri. A primit o pedeapsă de 2 ani și o amendă în valoare de 200.000 de lei.

De la momentul respectiv, acesta a ieșit din lumea fotbalului și s-a implicat în agricultură.

Scene uluitoare în Unirea Slobozia – Gloria Buzău 0-1

Călăul lui Hagi din Cupa României, Valentin Dumitrache, a fost scos de pe braţe de 3 adversari. Valentin Dumitrache a fost cel care a marcat golul Gloriei Buzău în partida Farul Constanţa, din Cupa României. Acesta a fost protagonistul unui episod incredibil şi în partida cu Unirea Slobozia.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 82 al partidei, Valentin Dumitrache s-a întins pe gazon la mijlocul terenului. Pentru a câştiga timp, 3 jucători de la Unirea Slobozia (Bîrnoi, Florinel Ibrian și căpitanul Constantin Toma) l-au luat de mâini şi de picioare şi l-au scos în afara terenului. Valentin Dumitrache nu a fost deranjat de acest lucru şi chiar s-a amuzat. (VEZI AICI IMAGINILE INCREDIBILE).

Culmea, unicul gol al meciului a fost marcat de acelaşi Dumitrache, în minutul 27. În clasament, Gloriz Buzău este pe locul 4, cu 21 de puncte, iar Unirea Slobozia este pe 3, cu 24 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și