Închide meniul
Foto

Scene uluitoare în Unirea Slobozia – Gloria Buzău 0-1! „Călăul” lui Hagi din Cupă, luat de mâini şi de picioare şi scos din teren

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 noiembrie 2023, 18:21

Reclamă
Scene uluitoare în Unirea Slobozia – Gloria Buzău 0-1! „Călăul” lui Hagi din Cupă, luat de mâini şi de picioare şi scos din teren

Scene uluitoare în Unirea Slobozia - Gloria Buzău 0-1

Colaj Capturi Digisport

Au fost scene uluitoare în Unirea Slobozia – Gloria Buzău 0-1. Călăul lui Hagi din Cupa României, Valentin Dumitrache, a fost scos de pe braţe de 3 adversari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Dumitrache a fost cel care a marcat golul Gloriei Buzău în partida Farul Constanţa, din Cupa României. Acesta a fost protagonistul unui episod incredibil şi în partida cu Unirea Slobozia.

Scene uluitoare în Unirea Slobozia – Gloria Buzău 0-1

În minutul 82 al partidei, Valentin Dumitrache s-a întins pe gazon la mijlocul terenului. Pentru a câştiga timp, 3 jucători de la Unirea Slobozia (Bîrnoi, Florinel Ibrian și căpitanul Constantin Toma) l-au luat de mâini şi de picioare şi l-au scos în afara terenului. Valentin Dumitrache nu a fost deranjat de acest lucru şi chiar s-a amuzat. (VEZI IMAGINI INCREDIBILE ÎN GALERIA FOTO)

Culmea, unicul gol al meciului a fost marcat de acelaşi Dumitrache, în minutul 27. În clasament, Gloriz Buzău este pe locul 4, cu 21 de puncte, iar Unirea Slobozia este pe 3, cu 24 de puncte.

Reacţia lui Valentin Dumitrache, după ce a marcat un eurogol şi a eliminat-o pe Farul din Cupa României!

Valentin Dumitrache a marcat un gol superb cu Farul. Gloria Buzău – Farul s-a încheiat 1-0, iar echipa lui Gică Hagi a fost eliminată din competiţie.

Reclamă

Aveam nevoie de această victorie. (n.r: Nu te-ai bucurat) Aşa am simţit pe moment să fac. M-am bucurat, dar reţinut.

Am vorbit înainte de meci că o astfel de victorie ar putea să ne dea moral. Am avut două meciuri proaste. Ne bucurăm că am învins şi sper să câştigăm şi în continuare.

După părerea mea e o diferenţă foarte mare între cele două campionate. În Liga a 2-a se joacă mult mai mult pe forţă. Noi avem calitate, iar în Liga a 2-a nu avem spaţii, cum am avut astăzi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă gândesc la asta momentan (n.r: la întoarcerea la Farul). Momentan sunt aici, sper să ne îndeplinim obiectivul, să promovăm şi din vară vedem ce va fi”, a declarat Valentin Dumitrache pentru digisport.ro după Gloria Buzău – Farul 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și