Închide meniul

CSM Bucureşti – Debrecen 29-29! Adi Vasile, criză de nervi la finalul meciului din Liga Campionilor

Alex Masgras Publicat: 11 noiembrie 2023, 20:53

Reclamă
CSM Bucureşti – Debrecen 29-29! Adi Vasile, criză de nervi la finalul meciului din Liga Campionilor

CSM Bucureşti - Debrecen 29-29

Cristina Neagu, în timpul unui meci / Profimedia

CSM Bucureşti – Debrecen 29-29! Campioana României nu a putut câştiga meciul de pe teren propriu din Liga Campionilor la handbal feminin. Echipa lui Adi Vasile a avut şi un avans de 5 goluri în repriza secundă, dar meciul s-a terminat 29-29.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Adi Vasile, antrenorul celor de la CSM Bucureşti, a avut o criză de nervi şi a dat cu pumnul într-un perete.

CSM Bucureşti – Debrecen 29-29!

Campioana CSM Bucureşti a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, cu formaţia ungară DVSC Debrecen, scor 29-29 (17-14), în etapa a VII-a din grupa A a Ligii Campionilor, potrivit news.ro.

CSM Bucureşti a încheiat la egalitate meciul cu DVSC Debrecen, pe fondul unui joc confuz în ambele faze. Căpitanul Cristina Neagu, în pofida statutului de cea mai bună marcatoare a partidei, a eşuat şi ea de câteva ori în faza ofensivă, iar la ultima fază a pasat greşit, astfel că CSM a ratat ultima şansă de a obţine victoria.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 9 goluri, Arntzen 5, Ostergaard 5, pentru CSM, respectiv Vamos 7, Topfner 5, Kacsor 5, pentru DVSC.

Reclamă

În etapa a VII-a s-a mai disputat meciul dintre IK Savehof – Odense 20-44, celelalte programate, tot sâmbătă, fiind între Brest – Buducnost şi SG BBM Bietigheim – Gyor.

În primele etape, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 28-24 cu Odense, 24-26 cu SG BBM Bietigheim, 23-27 cu Gyor, 41-26 cu IK Savehof, 28-30 cu Brest şi 29-24 cu Buducnost.

Adi Vasile, criză de nervi la finalul meciului

După şapte etape, campioana României rămâne pe locul 4, cu 7 puncte, iar în etapa viitoare va juca în deplasare, tot cu DVSC, în 18 noiembrie.

Reclamă 4 / 0/3

În grupa B a competiţiei evoluează şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

Nemulţumit de rezultatul final al partidei, în care jucătoarele sale au avut şi un avans de 5 goluri, Adi Vasile a dat cu pumnul într-un perete, la vestiare.

Adi Vasile, criză de nervi la finalul meciului cu CSM Bucureşti / Antena Sport
Adi Vasile, criză de nervi la finalul meciului cu CSM Bucureşti / Antena Sport

Pentru CSM Bucureşti urmează meciurile din campionat cu Ştiinţa Bucureşti (acasă) şi cu Târgu Jiu (deplasare), înainte de următoarea etapă din Liga Campionilor la handbal feminin.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! 14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și