Închide meniul

Ce salariu va avea Cristina Neagu după ce a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti! Va încasa, lunar, o „avere”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2023, 13:41

Ce salariu va avea Cristina Neagu după ce a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti! Va încasa, lunar, o „avere

Ce salariu va avea Cristina Neagu după ce a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti

Cristina Neagu, în tribună la un meci din Sala Polivalentă / Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

S-a aflat ce salariu va avea Cristina Neagu, după ce a acceptat propunerea campioanei României şi a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti. Desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare a lumii, Neagu va încasa, lunar, o „avere”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interul stânga în vârstă de 35 de ani îmbracă din 2017 tricoul CSM-ului, echipă cu care a cucerit două titluri în Liga Florilor şi trei Cupe ale României. În 2018 a ajuns cu „tigroaicele” în Final Four-ul Champions League, dar Gyor i-a spulberat visul de a juca o nouă finală.

Ce salariu va avea Cristina Neagu la CSM Bucureşti

Potrivit fanatik.ro, Cristina Neagu a bătut palma cu şefii lui CSM Bucureşti pentru un salariu spectaculos pentru România. Va încasa 20.000 de euro net, lună de lună. Este acelaşi salariu pe care îl primeşte şi în prezent.

Negocierile s-ar fi purtat încă de la începutul acestui sezon. După mai multe discuţii intense, s-a ajuns la un acord şi a fost făcut anunţul oficial.

Clubul Sportiv Municipal București anunță suporterii echipei și pe toți iubitorii handbalului că singura jucătoare din istorie desemnată de IHF de 4 ori cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, va evolua în continuare în tricoul campioanei României.

Reclamă

Cristina Neagu și CSM București au prelungit contractul pentru încă un sezon. Desemnată de patru ori de federația internațională cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, căpitan al Naționalei României din 2016, Cristina Neagu, 35 de ani, evoluează la echipa bucureșteană din 2017. Născută în Capitală, Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ Nr. 5 București. Ca senioară a mai jucat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Rm. Vâlcea și ZRK Buducnost. Este una dintre cele trei jucătoare din istoria EHF Champions League care a înscris peste 1000 de goluri în cea mai importantă competiție intercluburi.

“Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM București și de fiecare dată când intru pe teren dau tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să-și îndeplinească obiectivele. Ne dorim să ne facem fanii fericiți și să ne bucurăm împreună de cât mai multe momente frumoase!”, a declarat Cristina Neagu”, se arată pe csmbucuresti.ro.

Cristina Neagu a fost în echipa sezonului din Europa

Cristina Neagu a fost inclusă, sezonul trecut, în cea mai bună echipă din Europa! La Viena a avut loc prima ediţie a EHF Excellence Awards, gala care a premiat cei mai buni jucători din handbalul european, atât la masculin, cât şi la feminin.

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Neagu a fost desemnată cel mai bun inter stânga din Europa şi a făcut parte din echipa sezonului 2022/23.

Interul stâng de la CSM Bucureşti a depăşit borna de 1000 de goluri în Liga Campionilor şi a ajuns alături de campioana României până în sferturile de finală ale competiţiei. Neagu este a treia jucătoare din istorie care ajunge la o asemenea bornă.

Este pentru a şaptea oară în ultimii opt ani când Neagu face parte din echipa sezonului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și