Închide meniul

Comunicatul Poliţiei, după ce Gigi Becali a ajuns în şanţ cu bolidul de 500.000 de euro. Ce au găsit la locul accidentului

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2023, 17:56

Reclamă
Comunicatul Poliţiei, după ce Gigi Becali a ajuns în şanţ cu bolidul de 500.000 de euro. Ce au găsit la locul accidentului

Comunicatul Poliţiei, după ce Gigi Becali a ajuns în şanţ cu bolidul de 500.000 de euro

Maşina lui Gigi Becali a fost avariată / AntenaSport

A apărut comunicatul Poliţiei, după ce Gigi Becali a ajuns în şanţ cu bolidul de 500.000 de euro. Patronul FCSB-ului era la volan în momentul accidentului, chiar dacă iniţial s-a crezut că Ionuţ Luţu conducea autoturismul de lux marca Rolls-Royce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poliţiştii au anunţat că au fost sesizaţi în legătură cu accidentul care a avut loc în zona Pipera. În momentul în care au ajuns în locul indicat, nu l-au găsit pe milionarul român. Gigi Becali i-ar fi anunţat că se va prezenta pentru a da declaraţii la secţie, dar după meciul dintre FCSB şi FCU Craiova.

Comunicatul Poliţiei, după ce Gigi Becali a ajuns în şanţ cu bolidul de 500.000 de euro

La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat și a intrat intr-un șanț.

La fața locului s-au deplasat polițiștii în rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă și că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localității Dobroești.

La fața locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană. Din primele verificări și investigații a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unității de poliție competente, în termenul prevăzut de lege.

Reclamă

De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei victime. Polițiștii rutieri efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul Poliției.

Gigi Becali a dezvăluit că nu a păţit nimic şi că l-a chemat pe Ionuţ Luţu ulterior să ia maşina.

Gigi Becali, prima reacţie după ce Rolls-ul lui a ajuns în şanţ: „Eu eram la volan, nu Luţu”

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit în ce condiţii s-a produs accidentul care i-a avariat limuzina care l-a costat o jumătate de milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt bine, sunt foarte bine. Veneam de la biserică, am intrat într-o depășire pe centură. Un alt om n-a ținut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat și el în depășire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în șanț și gata.

Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat și am intrat eu în șanț ca să-l evit pe el.

Nu, tată, eu eram la volan, nu Luțu. Eu am plecat, am lăsat mașina acolo și l-am chemat pe Luțu să ia mașina. Eram doar eu în mașină.

Celălalt șofer a plecat, nici măcar n-a stat să vadă. De unde să știu eu cine era? Eu am intrat în șanț și la revedere, el a plecat. Probabil i-a fost frică”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Nu este primul accident în care a fost implicat Gigi Becali. Milionarul român a mai avut unul, la finalul lunii septembrie. Latifundiarul din Pipera a precizat că aştepta la stop în momentul în care s-a întâmplat totul şi a mai declarat că bolidul său de lux nu a suferit nicio zgârietură.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și