Închide meniul

Vali Creţu, intrare „criminală” la Bahassa! A văzut roşu direct în FCSB – FCU Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2023, 22:39

Reclamă
Vali Creţu, intrare „criminală la Bahassa! A văzut roşu direct în FCSB – FCU Craiova

Vali Creţu, intrare "criminală" la Bahassa

Vali Creţu a fost eliminat în FCSB - FCU Craiova / Captură Orange Sport

Vali Creţu a avut o intrare „criminală” la Bahassa, în meciul FCSB – FCU Craiova, din etapa a 16-a a Ligii 1. Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor riscă să stârnească furia patronului Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul în vârstă de 34 de ani a fost titular pentru a 3-a oară în această stagiune. A profitat de suspendarea lui Alexandru Pantea, care a fost avertizat în eşecul cu Rapid.

Vali Creţu, intrare „criminală” la Bahassa

Vali Creţu a primit primul cartonaş galben al meciului cu FCU, de pe Arena Naţională, în minutul 44. Şi-a lăsat echipa în inferioritate în repriza secundă.

În minutul 57, Creţu a încercat o pasă pe culoar. Bahassa a intrat în posesia mingii, moment în care fundaşul FCSB-ului a intrat prin alunecare. Talpa ghetei lui s-a oprit pe tibia francezului, care a urlat de durere. Staff-ul medical al grupării din Bănie a intrat imediat pe teren.

Adrian Cojocaru nu a stat pe gânduri şi i-a acordat imediat cartonaşul roşu lui Vali Creţu. Acesta nu a protestat şi s-a dus la vestiare.

Reclamă

Creţu a fost păstrat in extremis de Gigi Becali în lot. Chiar dacă anunţase plecarea lui, s-a răzgândit pe ultima sută de metri şi a decis să îi mai ofere o şansă.

Crețu are contract până în iarnă. Dar să vedem dacă ne despărțim. Mi-a plăcut, și-a făcut datoria cu Universitatea Craiova. Sunt unii jucători care, dacă își fac datoria în unul sau două meciuri, le arăt recunoștință. Ei participă la campionat. Și sunt foarte importante meciurile asta.

I-am zis lui MM Stoica: «Băi, pe ăsta îl țin. Mi-a plăcut de el, și-a făcut datoria față de noi și vrem să avem caracter„, spunea Gigi Becali, în luna octombrie, după o victorie categorică cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Două etape mai târziu, Creţu l-a impresionat şi pe Mihai Stoica. A fost lăudat de managerul general după remiza cu Hermannstadt, scor 2-2.

Creţu, care după meciul cu Craiova, unde a jucat senzaţional, acum a fost cel mai bun jucător de pe teren. Finalul meciului l-a surprins sprintând cu crampe. Numai Creţu poate face aşa ceva.

Creţu a demonstrat acum că ideea de prelungire a fost excelentă şi sper să se prelungească. Nu numai mingea aia scoasă de pe linia porţii, dar a dat două centrări excelente„, spunea şi Mihai Stoica.

Cum a scos Alex Băluţă un penalty, în FCSB – FCU Craiova

Florinel Coman a deschis scorul în minutul 9, din lovitură liberă. Trei minute mai târziu a lansat un contraatac al vicecampioanei României şi i-a pasat lui Băluţă. Jucătorul despre care Gigi Becali spunea că nu mai are cum să lipsească din echipa de start a intrat în careu şi a căzut de lângă brazilianul Mascarenhas.

Băluţă îl driblase pe fundaşul stânga al oltenilor, care a intervenit decisiv. Pe reluări s-a văzut că a existat un contact. Jucătorul FCSB-ului a amplificat căzătura şi a stârnit furia rivalilor.

Este un penalty asemănător primit de FCSB cu cel de la Constanţa”, a reacţionat imediat comentatorul Digi Sport.

Fotbaliştii lui FCU Craiova au protestat vehement, dar Adrian Cojocaru a rămas ferm pe poziţii. A primit indicaţii şi din cabina VAR şi nu şi-a schimbat decizia. De la 11 metri, Darius Olaru a marcat şi a făcut 2-0.

Reclamă

Fanii FCSB-ului protestau în acel moment şi nu erau prezenţi în peluză. Nemulţumiţi după eşecul cu Rapid, ultraşii din Peluza Nord şi-au făcut apariţia după un sfert de oră de joc.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și