Închide meniul

Vali Creţu, intrare „criminală” la Bahassa! A văzut roşu direct în FCSB – FCU Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2023, 22:39

Reclamă
Vali Creţu, intrare „criminală la Bahassa! A văzut roşu direct în FCSB – FCU Craiova

Vali Creţu, intrare "criminală" la Bahassa

Vali Creţu a fost eliminat în FCSB - FCU Craiova / Captură Orange Sport

Vali Creţu a avut o intrare „criminală” la Bahassa, în meciul FCSB – FCU Craiova, din etapa a 16-a a Ligii 1. Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor riscă să stârnească furia patronului Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul în vârstă de 34 de ani a fost titular pentru a 3-a oară în această stagiune. A profitat de suspendarea lui Alexandru Pantea, care a fost avertizat în eşecul cu Rapid.

Vali Creţu, intrare „criminală” la Bahassa

Vali Creţu a primit primul cartonaş galben al meciului cu FCU, de pe Arena Naţională, în minutul 44. Şi-a lăsat echipa în inferioritate în repriza secundă.

În minutul 57, Creţu a încercat o pasă pe culoar. Bahassa a intrat în posesia mingii, moment în care fundaşul FCSB-ului a intrat prin alunecare. Talpa ghetei lui s-a oprit pe tibia francezului, care a urlat de durere. Staff-ul medical al grupării din Bănie a intrat imediat pe teren.

Adrian Cojocaru nu a stat pe gânduri şi i-a acordat imediat cartonaşul roşu lui Vali Creţu. Acesta nu a protestat şi s-a dus la vestiare.

Reclamă

Creţu a fost păstrat in extremis de Gigi Becali în lot. Chiar dacă anunţase plecarea lui, s-a răzgândit pe ultima sută de metri şi a decis să îi mai ofere o şansă.

Crețu are contract până în iarnă. Dar să vedem dacă ne despărțim. Mi-a plăcut, și-a făcut datoria cu Universitatea Craiova. Sunt unii jucători care, dacă își fac datoria în unul sau două meciuri, le arăt recunoștință. Ei participă la campionat. Și sunt foarte importante meciurile asta.

I-am zis lui MM Stoica: «Băi, pe ăsta îl țin. Mi-a plăcut de el, și-a făcut datoria față de noi și vrem să avem caracter„, spunea Gigi Becali, în luna octombrie, după o victorie categorică cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Două etape mai târziu, Creţu l-a impresionat şi pe Mihai Stoica. A fost lăudat de managerul general după remiza cu Hermannstadt, scor 2-2.

Creţu, care după meciul cu Craiova, unde a jucat senzaţional, acum a fost cel mai bun jucător de pe teren. Finalul meciului l-a surprins sprintând cu crampe. Numai Creţu poate face aşa ceva.

Creţu a demonstrat acum că ideea de prelungire a fost excelentă şi sper să se prelungească. Nu numai mingea aia scoasă de pe linia porţii, dar a dat două centrări excelente„, spunea şi Mihai Stoica.

Cum a scos Alex Băluţă un penalty, în FCSB – FCU Craiova

Florinel Coman a deschis scorul în minutul 9, din lovitură liberă. Trei minute mai târziu a lansat un contraatac al vicecampioanei României şi i-a pasat lui Băluţă. Jucătorul despre care Gigi Becali spunea că nu mai are cum să lipsească din echipa de start a intrat în careu şi a căzut de lângă brazilianul Mascarenhas.

Băluţă îl driblase pe fundaşul stânga al oltenilor, care a intervenit decisiv. Pe reluări s-a văzut că a existat un contact. Jucătorul FCSB-ului a amplificat căzătura şi a stârnit furia rivalilor.

Este un penalty asemănător primit de FCSB cu cel de la Constanţa”, a reacţionat imediat comentatorul Digi Sport.

Fotbaliştii lui FCU Craiova au protestat vehement, dar Adrian Cojocaru a rămas ferm pe poziţii. A primit indicaţii şi din cabina VAR şi nu şi-a schimbat decizia. De la 11 metri, Darius Olaru a marcat şi a făcut 2-0.

Reclamă

Fanii FCSB-ului protestau în acel moment şi nu erau prezenţi în peluză. Nemulţumiţi după eşecul cu Rapid, ultraşii din Peluza Nord şi-au făcut apariţia după un sfert de oră de joc.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” Vezi toate știrile
Citește și