Închide meniul

Daniil Medvedev, victorie cu Andrei Rublev la Turneul Campionilor. Eşec pentru Carlos Alcaraz

Dan Roșu Publicat: 14 noiembrie 2023, 9:01

Reclamă
Daniil Medvedev, victorie cu Andrei Rublev la Turneul Campionilor. Eşec pentru Carlos Alcaraz

Daniil Medvedev, victorie cu Andrei Rublev la Turneul Campionilor

Daniil Medvedev, la Turneul Campionilor - Profimedia Images

Daniil Medvedev a debutat cu o victorie în faţa lui Andrei Rublev, la Turneul Campionilor. Numărul 3 mondial a trecut de compatriotul său, cu 6-4, 6-2, în Grupa Roşie a competiţiei ce se desfăşoară la Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medvedev, care a cucerit cinci titluri în 2023, a reuşit zece aşi pe parcursul meciului cu Rublev, reuşind să se impună după o oră şi 50 de minute de joc.

Daniil Medvedev, victorie cu Andrei Rublev la Turneul Campionilor

El a fost mai calm decât adversarul său, care îi este prieten şi care a arătat uneori semne de nervozitate la ocaziile ratate de a reveni în joc.

„A doua victorie va fi şi mai importantă. De aceea acest turneu este atât de special”, a declarat Medvedev, reamintind că ATP Finals „este singurul turneu al anului în care în caz de înfrângere (în primul meci – n.red.) ai în continuare şanse de calificare pentru faza următoare”.

„Sunt mulţumit să încep cu o victorie, pentru că nu mai trebuie să-mi fac griji şi să-mi spun: ‘tu trebuie să câştigi, iar ceilalţi să piardă'”, a adăugat Medvedev, care a câştigat acest turneu în 2020.

Reclamă

Daniil Medvedev s-a instalat în fruntea Grupei Roşii după această victorie, devansându-l pe germanul Alexander Zverev, care l-a învins în primul meci al zilei, cu 6-7 (3/7), 6-3, 6-4, pe spaniolul Carlos Alcaraz.

Miercuri, în această grupă vor avea loc meciurile Alcaraz – Rublev şi Medvedev – Zverev.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și