Închide meniul

Daniil Medvedev, victorie cu Andrei Rublev la Turneul Campionilor. Eşec pentru Carlos Alcaraz

Dan Roșu Publicat: 14 noiembrie 2023, 9:01

Reclamă
Daniil Medvedev, victorie cu Andrei Rublev la Turneul Campionilor. Eşec pentru Carlos Alcaraz

Daniil Medvedev, victorie cu Andrei Rublev la Turneul Campionilor

Daniil Medvedev, la Turneul Campionilor - Profimedia Images

Daniil Medvedev a debutat cu o victorie în faţa lui Andrei Rublev, la Turneul Campionilor. Numărul 3 mondial a trecut de compatriotul său, cu 6-4, 6-2, în Grupa Roşie a competiţiei ce se desfăşoară la Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medvedev, care a cucerit cinci titluri în 2023, a reuşit zece aşi pe parcursul meciului cu Rublev, reuşind să se impună după o oră şi 50 de minute de joc.

Daniil Medvedev, victorie cu Andrei Rublev la Turneul Campionilor

El a fost mai calm decât adversarul său, care îi este prieten şi care a arătat uneori semne de nervozitate la ocaziile ratate de a reveni în joc.

„A doua victorie va fi şi mai importantă. De aceea acest turneu este atât de special”, a declarat Medvedev, reamintind că ATP Finals „este singurul turneu al anului în care în caz de înfrângere (în primul meci – n.red.) ai în continuare şanse de calificare pentru faza următoare”.

„Sunt mulţumit să încep cu o victorie, pentru că nu mai trebuie să-mi fac griji şi să-mi spun: ‘tu trebuie să câştigi, iar ceilalţi să piardă'”, a adăugat Medvedev, care a câştigat acest turneu în 2020.

Reclamă
Reclamă

Daniil Medvedev s-a instalat în fruntea Grupei Roşii după această victorie, devansându-l pe germanul Alexander Zverev, care l-a învins în primul meci al zilei, cu 6-7 (3/7), 6-3, 6-4, pe spaniolul Carlos Alcaraz.

Miercuri, în această grupă vor avea loc meciurile Alcaraz – Rublev şi Medvedev – Zverev.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:32 24 oct.

Raphinha, prima reacţie după hat-trick-ul cu care a „demolat-o” pe Bayern: „O noapte minunată!”. Ce a spus despre El Clasico

23:58

Barcelona – Bayern 4-1 și RB Leipzig – Liverpool 0-1, în Liga Campionilor! Raphinha a făcut spectacol! Rezultatele + clasamentul

23:41

VIDEOBernadette Szocs – Orawan Paranang 3-1 a fost în AntenaPLAY. Bernie s-a calificat în optimile WTT Champions Montpellier 2024!

23:36

Raphinha, „călăul” lui Bayern în UEFA Champions League! Brazilianul, performanță istorică în fața bavarezilor

23:30

Trei absenţe importante pentru FCSB la meciul cu Rangers! Ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana

23:20

UPDATERaphinha, hat-trick de senzaţie în Barcelona – Bayern! Primul gol l-a marcat după numai 58 de secunde!

1 Ianis Hagi a marcat din corner chiar de ziua lui! Motivul pentru care a fost trimis iar la Rangers B 2 Reacţia scoţienilor după ce Ianis Hagi a marcat din corner sub privirile antrenorului lui Rangers, înainte de meciul cu FCSB 3 VIDEOVezi golul din corner marcat de Ianis Hagi 4 Gestul făcut de Istvan Kovacs care i-a „înnebunit” pe Rudiger şi Vinicius. Reacţia imediat a spaniolilor 5 Foto„Adevărul nu a fost spus!” Gerard Pique, discurs vehement la 2 ani după despărţirea de Shakira 6 Darius Olaru, pe lista de transferuri a lui Rangers. Ce au spus scoţienii despre căpitanul de la FCSB: ”Ar putea fi tentat”
Citește și