Închide meniul
EXCLUSIV

Petre Marin, dezvăluire fabuloasă din copilăria fiului său: „Ajunsese soţia să facă asta ca să nu mai spargă lucrurile prin casă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 noiembrie 2023, 11:11

Reclamă
Petre Marin, dezvăluire fabuloasă din copilăria fiului său: „Ajunsese soţia să facă asta ca să nu mai spargă lucrurile prin casă

Petre Marin a făcut o dezvăluire fabuloasă din copilăria fiului său

Captură AntenaSport

Petre Marin a făcut o dezvăluire fabuloasă din copilăria fiului său. Răzvan Marin este unul din oamenii pe care Edi Iordănescu se bazează să ducă naţionala României la Campionatul European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin joacă la Empoli şi este unul dintre actualii lideri ai actualei generaţii de la echipa naţională. Petre Marin a făcut o dezvăluire fabuloasă din copilăria fiului său.

Petre Marin, dezvăluire fabuloasă din copilăria fiului său

Răzvan Marin a fost îndrăgostit de fotbal încă din copilărie. Tatăl său a dezvăluit ce decizie a luat soţia sa pentru a păstra intacte lucrurile prin casă.

„Ajunsese Raluca, soţia, să îi facă o minge din ziare cu scotch ca să nu mai spargă lucrurile prin casă. Astea erau trăznăile pe care le făcea Răzvan Marin când era mic„,a  spus Petre Marin în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mesajul pe care Petre Marin i l-a transmis fiului său înaintea dublei cu Israel şi Elveţia

Mesajul pe care Petre Marin i l-a transmis fiului său înaintea dublei cu Israel şi Elveţia. Fostul internaţional român aşteaptă cel mai frumos cadou de la fiul său Răzvan. România – Elveţia, ultimul meci din campania de calificare la EURO 2024, va fi pe 21 noiembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

România se află pe primul loc în grupa de calificare şi are şanse mari să ajungă la EURO 2024, iar Petre Marin va fi fanul numărul 1 al naţionalei.

Răzvan Marin a marcat un gol în victoria României cu Andorra. lucru ce nu l-a surprins pe tatăl său.

„Eram convins că marchează, chiar am stat de vorbă cu el înainte de meci şi mi-a zis că o să dea gol. A şi reuşit, a fost o victorie importantă pentru România şi pentru tot fotbalul românesc. Sunt sigur că vor reuşi să se califice şi la Campionatul European„, a mai spus Petre Marin.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Marin a rememorat cel mai frumos moment al lui de la naţională

Răzvan Marin a rememorat cel mai frumos moment al lui de la naţională. Mijlocaşul a dat un gol şi o pasă de gol în victoria României cu 5-0 cu Armenia, la Erevan, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018.

(n.r cum a fost momentul golului?) A fost ceva unic, era euforia aceia în momentul acela. Era totul ceva special. După, dacă nu mă înșel, cred că în a doua repriză i-am dat pasă de gol lui Alex Chipciu (n.r. Alexandru Chipciu, jucătorul Universității Cluj) pentru 5-0. A fost ceva, nu o să uit niciodată”, a spus Marin, într-un interviu pentru frf.ro.

Îmi aduc aminte că vorbeam cu domnul Christoph Daum (n.r. fostul selecționer al naționalei României) înainte de meci (n.r. cu Armenia) și mi-a zis că o să dau gol și pasă de gol.

La pauză, după gol, a venit la mine și mi-a zis: ”Trebuie să dai și pasă de gol”. Și, cum a început repriza a doua, destul repede, i-am dat pasă de gol lui Alex”, a mai declarat Răzvan Marin.

 

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și