Închide meniul
EXCLUSIV

Petre Marin, dezvăluire fabuloasă din copilăria fiului său: „Ajunsese soţia să facă asta ca să nu mai spargă lucrurile prin casă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 noiembrie 2023, 11:11

Reclamă
Petre Marin, dezvăluire fabuloasă din copilăria fiului său: „Ajunsese soţia să facă asta ca să nu mai spargă lucrurile prin casă

Petre Marin a făcut o dezvăluire fabuloasă din copilăria fiului său

Captură AntenaSport

Petre Marin a făcut o dezvăluire fabuloasă din copilăria fiului său. Răzvan Marin este unul din oamenii pe care Edi Iordănescu se bazează să ducă naţionala României la Campionatul European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin joacă la Empoli şi este unul dintre actualii lideri ai actualei generaţii de la echipa naţională. Petre Marin a făcut o dezvăluire fabuloasă din copilăria fiului său.

Petre Marin, dezvăluire fabuloasă din copilăria fiului său

Răzvan Marin a fost îndrăgostit de fotbal încă din copilărie. Tatăl său a dezvăluit ce decizie a luat soţia sa pentru a păstra intacte lucrurile prin casă.

„Ajunsese Raluca, soţia, să îi facă o minge din ziare cu scotch ca să nu mai spargă lucrurile prin casă. Astea erau trăznăile pe care le făcea Răzvan Marin când era mic„,a  spus Petre Marin în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mesajul pe care Petre Marin i l-a transmis fiului său înaintea dublei cu Israel şi Elveţia

Mesajul pe care Petre Marin i l-a transmis fiului său înaintea dublei cu Israel şi Elveţia. Fostul internaţional român aşteaptă cel mai frumos cadou de la fiul său Răzvan. România – Elveţia, ultimul meci din campania de calificare la EURO 2024, va fi pe 21 noiembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

România se află pe primul loc în grupa de calificare şi are şanse mari să ajungă la EURO 2024, iar Petre Marin va fi fanul numărul 1 al naţionalei.

Răzvan Marin a marcat un gol în victoria României cu Andorra. lucru ce nu l-a surprins pe tatăl său.

„Eram convins că marchează, chiar am stat de vorbă cu el înainte de meci şi mi-a zis că o să dea gol. A şi reuşit, a fost o victorie importantă pentru România şi pentru tot fotbalul românesc. Sunt sigur că vor reuşi să se califice şi la Campionatul European„, a mai spus Petre Marin.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Marin a rememorat cel mai frumos moment al lui de la naţională

Răzvan Marin a rememorat cel mai frumos moment al lui de la naţională. Mijlocaşul a dat un gol şi o pasă de gol în victoria României cu 5-0 cu Armenia, la Erevan, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018.

(n.r cum a fost momentul golului?) A fost ceva unic, era euforia aceia în momentul acela. Era totul ceva special. După, dacă nu mă înșel, cred că în a doua repriză i-am dat pasă de gol lui Alex Chipciu (n.r. Alexandru Chipciu, jucătorul Universității Cluj) pentru 5-0. A fost ceva, nu o să uit niciodată”, a spus Marin, într-un interviu pentru frf.ro.

Îmi aduc aminte că vorbeam cu domnul Christoph Daum (n.r. fostul selecționer al naționalei României) înainte de meci (n.r. cu Armenia) și mi-a zis că o să dau gol și pasă de gol.

La pauză, după gol, a venit la mine și mi-a zis: ”Trebuie să dai și pasă de gol”. Și, cum a început repriza a doua, destul repede, i-am dat pasă de gol lui Alex”, a mai declarat Răzvan Marin.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și