Închide meniul

Răzvan Marin a rememorat cel mai frumos moment al lui de la naţională: „A fost ceva unic”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 septembrie 2023, 16:24

Reclamă
Răzvan Marin a rememorat cel mai frumos moment al lui de la naţională: „A fost ceva unic

Răzvan Marin a rememorat cel mai frumos moment al lui de la naţională

Răzvan Marin, în timpul unui interviu/ FRF TV

Răzvan Marin a rememorat cel mai frumos moment al lui de la naţională. Mijlocaşul a dat un gol şi o pasă de gol în victoria României cu 5-0 cu Armenia, la Erevan, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin e convocat pentru dubla cu Israel şi Kosovo. Meciul România – Kosovo e transmis LIVE exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY marţi, 12 septembrie, de la ora 21:45.

Răzvan Marin a rememorat cel mai frumos moment al lui de la naţională: „A fost ceva unic”

(n.r cum a fost momentul golului?) A fost ceva unic, era euforia aceia în momentul acela. Era totul ceva special.

După, dacă nu mă înșel, cred că în a doua repriză i-am dat pasă de gol lui Alex Chipciu (n.r. Alexandru Chipciu, jucătorul Universității Cluj) pentru 5-0. A fost ceva, nu o să uit niciodată”, a spus Marin, într-un interviu pentru frf.ro.

Îmi aduc aminte că vorbeam cu domnul Christoph Daum (n.r. fostul selecționer al naționalei României) înainte de meci (n.r. cu Armenia) și mi-a zis că o să dau gol și pasă de gol.

Reclamă

La pauză, după gol, a venit la mine și mi-a zis: ”Trebuie să dai și pasă de gol”. Și, cum a început repriza a doua, destul repede, i-am dat pasă de gol lui Alex”, a mai declarat Răzvan Marin.

Răzvan Marin a fost împrumutat la Empoli de Cagliari! Anunţul oficial al italienilor

Răzvan Marin a fost împrumutat la Empoli de Cagliari. Prestaţiile foarte bune ale românului i-au convins pe cei din conducerea lui Empoli să îl cumpere definitiv, dar cele 7 milioane de euro pe care le-a cerut Cagliari au pus un mare semn de întrebare în privinţa transferului.

Presa din Italia a anunţat că Empoli şi Cagliari au ajuns la un acord, potrivit tuttomercatoweb.com, înainte ca mutarea să fie oficializată de către cei de la Cagliari. Răzvan Marin a fost împrumutat la Empoli pentru încă un sezon, urmând ca vara viitoare să existe o opţiune de cumpărare de 2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cagliari a anunţat că Răzvan Marin a fost împrumutat pentru încă un sezon la Empoli. Aşa cum a anunţat presa din Italia, Empoli va avea opţiunea de a îl cumpăra pe mijlocaşul român care a evoluat în 76 de partide pentru Cagliari şi a înscris 4 goluri.

Cagliari anunţă împrumutul lui Răzvan Marin la Empoli pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare”, a anunţat Cagliari pe site-ul oficial.

Empoli îl poate cumpăra definitiv pe Răzvan Marin

Cu toate acestea, sursa mai sus menţionată că cei de la Cagliari vor păstra şi 50% dintr-un viitor transfer al internaţionalului român.

Răzvan Marin a ajuns la Empoli vara trecută, sub formă de împrumut. Mijlocaşul de 27 de ani a fost om de bază la Empoli şi a evoluat în 34 de partide sezonul trecut. El are două goluri şi patru pase de gol în stagiunea 2022/23.

În luna iunie, Răzvan Marin a lipsit de la meciurile naţionalei României din Kosovo şi Elveţia din cauza unei accidentări.

Răzvan Marin se află în Italia încă din anul 2020. În primă fază, el a fost împrumutat de Ajax la Cagliari, după care a fost vândut în 2021 pentru 10 milioane de euro. În prezent, cota de piaţă a lui Răzvan Marin este de 8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Sezonul trecut, Răzvan Marin a depăşit 100 de meciuri în Serie A, ajungând la finalul sezonului la 106 partide disputate în prima divizie din Italia.

Reclamă

Promisiunea făcută de Răzvan Marin după ce a atins borna de 100 de meciuri în Serie A

Promisiunea făcută de Răzvan Marin după ce a ajuns la 100 de meciuri în Serie A este una pe măsura performanţei reuşite. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani este românul care a atins cel mai rapid această bornă în campionatul Italiei. I-a depăşit chiar pe Adi Mutu, Cristi Chivu, Radu Ştefan şi Ciprian Tătăruşanu.

„100 de meciuri în Serie A pentru Cagliari și Empoli, o călătorie plină de emoții și provocări, cu suișuri și coborâșuri. Un obiectiv atins datorită ajutorului și sprijinul colegilor mei, antrenorilor și fanilor ambelor echipe.

Călătoria mea în Italia a fost făcută specială de aceste două experiențe fantastice și sunt cu adevărat mândru de această realizare. Voi continua să dau tot ce am mai bun, cu pasiune și seriozitate”, a transmis Răzvan Marin pe contul său de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și