Închide meniul

Gigi Becali, răspuns categoric după ce jucătorul dat afară de CFR Cluj a fost propus la FCSB: „Păi ce, eu sunt prost?”

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2023, 18:04

Reclamă
Gigi Becali, răspuns categoric după ce jucătorul dat afară de CFR Cluj a fost propus la FCSB: „Păi ce, eu sunt prost?

Gigi Becali, răspuns categoric după ce jucătorul dat afară de CFR Cluj a fost propus la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Hepta

Gigi Becali a oferit un răspuns categoric după ce jucătorul dat afară de CFR Cluj a fost propus la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că i s-a propus să-l transfere pe Jefte Betancor, atacantul care s-a despărţit de clujeni recent. Acesta însă nu ia în calcul transferul vârfului iberic de 30 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a anunţat astăzi oficial despărţirea de Jefte Betancor. Vârful spaniol nu a mai făcut parte din lotul lui Andrea Mandorlini în ultimele meciuri ale clujenilor din Liga 1.

Gigi Becali, răspuns categoric după ce jucătorul dat afară de CFR Cluj a fost propus la FCSB

Gigi Becali este în căutarea unui vârf pentru FCSB, declarând în mai multe rânduri că vrea să transfere un număr nouă la formaţia sa. Acesta a dezvăluit că recent, un agent l-a contactat pentru a i-l propune pe Jefte Betancor.

Patronul de la FCSB nici nu a vrut să audă de un eventual transfer al atacantului de 30 de ani, şi a închis imediat telefonul. Latifundiarul din Pipera a declarat că nu vrea să transfere jucători daţi afară de rivalele directe din lupta la titlu.

„M-a sunat cineva să mi-l propună pe Jefte. Am închis telefonul imediat. Păi, ce, eu sunt prost? Nu sunt prost, sunt deștept. Eu iau jucători dați afară de CFR și apoi vreau să mă bat cu CFR? Atâta minte credeți voi că am? Nu mă interesează Jefte!”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Reclamă

Ruptura dintre Jefte şi Andrea Mandorlini s-a produs la meciul dintre CFR Cluj şi Farul. La partida respectivă, atacantul a fost schimbat la pauză, şi a părăsit stadionul mai devreme de finalul meciului. De la momentul respectiv, vârful iberic a fost lăsat în afara lotului de către tehnicianul italian al clujenilor.

Decizia luată de Gigi Becali după FCSB – FCU Craiova 2-1

Decizia luată de Gigi Becali după FCSB – FCU Craiova 2-1 a fost anunţată de patronul roş-albaştrilor, la 3 dimineaţa, după ce a ieşit de la Poliţia oraşului Pantelimon.

Becali a anunţat că va transfera patru jucători în pauza de mercato de iarnă, posturile cele mai importante fiind cele de atacant şi de fundaş central. Asta după ce Andrea Compagno a intrat în dizgraţia patronului, iar Vlad Chiricheş a fost mai mult absent din cauza problemelor fizice.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu văd nicio echipă care să poată să fie mai puternică decât noi. Avem şi diferenţa de puncte, avem şi jucători, şi echipă mai puternică.

Plus de asta, nu las, mă, echipa eu aşa. Întăresc echipa. Iau eu trei, patru jucători”, a spus Becali.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Ne-a copleșit! Nu mă așteptam!” 11:05 Norwich – Leeds (14:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 10:49 FotoPartenerele jucătorilor de la FCSB au făcut spectacol după sărbătoarea de titlu! Imagini de senzație chiar de pe teren 10:46 Gigi Becali și-a făcut toate calculele, după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Vrea să dea lovitura în sezonul viitor 10:04 Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham! Echipa care oferă 46 de milioane de euro pentru fundașul român 10:00 „Cel mai frumos moment!” Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană! 9:32 Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League! Campioana nu va fi cap de serie în turul doi 9:23 Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Rar întâlnești ca el!” 9:06 „Îmi doresc să rămân!” Risto Radunovic, anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1! Alte vedete doresc prelungirea contractului 8:23 VideoImagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Sărbătoare în fața Ateneului Român, alături de mii de fani Vezi toate știrile
Citește și