Închide meniul

Gigi Becali, răspuns categoric după ce jucătorul dat afară de CFR Cluj a fost propus la FCSB: „Păi ce, eu sunt prost?”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2023, 18:04

Gigi Becali, răspuns categoric după ce jucătorul dat afară de CFR Cluj a fost propus la FCSB: „Păi ce, eu sunt prost?

Gigi Becali, răspuns categoric după ce jucătorul dat afară de CFR Cluj a fost propus la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Hepta

Gigi Becali a oferit un răspuns categoric după ce jucătorul dat afară de CFR Cluj a fost propus la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că i s-a propus să-l transfere pe Jefte Betancor, atacantul care s-a despărţit de clujeni recent. Acesta însă nu ia în calcul transferul vârfului iberic de 30 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a anunţat astăzi oficial despărţirea de Jefte Betancor. Vârful spaniol nu a mai făcut parte din lotul lui Andrea Mandorlini în ultimele meciuri ale clujenilor din Liga 1.

Gigi Becali, răspuns categoric după ce jucătorul dat afară de CFR Cluj a fost propus la FCSB

Gigi Becali este în căutarea unui vârf pentru FCSB, declarând în mai multe rânduri că vrea să transfere un număr nouă la formaţia sa. Acesta a dezvăluit că recent, un agent l-a contactat pentru a i-l propune pe Jefte Betancor.

Patronul de la FCSB nici nu a vrut să audă de un eventual transfer al atacantului de 30 de ani, şi a închis imediat telefonul. Latifundiarul din Pipera a declarat că nu vrea să transfere jucători daţi afară de rivalele directe din lupta la titlu.

„M-a sunat cineva să mi-l propună pe Jefte. Am închis telefonul imediat. Păi, ce, eu sunt prost? Nu sunt prost, sunt deștept. Eu iau jucători dați afară de CFR și apoi vreau să mă bat cu CFR? Atâta minte credeți voi că am? Nu mă interesează Jefte!”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Reclamă

Ruptura dintre Jefte şi Andrea Mandorlini s-a produs la meciul dintre CFR Cluj şi Farul. La partida respectivă, atacantul a fost schimbat la pauză, şi a părăsit stadionul mai devreme de finalul meciului. De la momentul respectiv, vârful iberic a fost lăsat în afara lotului de către tehnicianul italian al clujenilor.

Decizia luată de Gigi Becali după FCSB – FCU Craiova 2-1

Decizia luată de Gigi Becali după FCSB – FCU Craiova 2-1 a fost anunţată de patronul roş-albaştrilor, la 3 dimineaţa, după ce a ieşit de la Poliţia oraşului Pantelimon.

Becali a anunţat că va transfera patru jucători în pauza de mercato de iarnă, posturile cele mai importante fiind cele de atacant şi de fundaş central. Asta după ce Andrea Compagno a intrat în dizgraţia patronului, iar Vlad Chiricheş a fost mai mult absent din cauza problemelor fizice.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu văd nicio echipă care să poată să fie mai puternică decât noi. Avem şi diferenţa de puncte, avem şi jucători, şi echipă mai puternică.

Plus de asta, nu las, mă, echipa eu aşa. Întăresc echipa. Iau eu trei, patru jucători”, a spus Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și