Închide meniul
Video

Decizia luată de Gigi Becali după FCSB – FCU Craiova 2-1. Anunţul făcut târziu în noapte

Dan Roșu Publicat: 13 noiembrie 2023, 8:45

Reclamă

Decizia luată de Gigi Becali după FCSB - FCU Craiova 2-1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Decizia luată de Gigi Becali după FCSB – FCU Craiova 2-1 a fost anunţată de patronul roş-albaştrilor, la 3 dimineaţa, după ce a ieşit de la Poliţia oraşului Pantelimon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a anunţat că va transfera patru jucători în pauza de mercato de iarnă, posturile cele mai importante fiind cele de atacant şi de fundaş central. Asta după ce Andrea Compagno a intrat în dizgraţia patronului, iar Vlad Chiricheş a fost mai mult absent din cauza problemelor fizice.

Decizia luată de Gigi Becali după FCSB – FCU Craiova 2-1

„Nu văd nicio echipă care să poată să fie mai puternică decât noi. Avem şi diferenţa de puncte, avem şi jucători, şi echipă mai puternică.

Plus de asta, nu las, mă, echipa eu aşa. Întăresc echipa. Iau eu trei, patru jucători”, a spus Becali.

Adrian Mititelu s-a prăbușit după înfrângerea cu FCSB

Adrian Mititelu s-a prăbușit după înfrângerea cu FCSB. Patronul celor de la FCU Craiova a vorbit despre rezultatul înregistrat în partida de pe Arena Națională.

Reclamă

După o nouă înfrângere în fața celor de la FCSB, patronul oltenilor a vorbit despre prestația echipei sale. Acesta a menționat faptul că jucătorii lui Giovanni Costantino nu ar fi meritat să obțină victoria.

„E un handicap, credeam că se întâmplă ceva în seara asta. Poate data viitoare. De 20 de ani mă chinui să-l bat pe domnul Gigi Becali. În seara asta nici nu meritam. Nu au putut. Am început bine jocul, dar am luat două goluri în două minute, pe greșeli personale. E o lecție pentru noi, sperăm să învățăm din ea. Noi așteptăm victoriile, pare un an compromis.

Vrem să ne adunăm, știm unde am greșit. Să încercăm să luăm deciziile cele mai bune. Sper să avem și rezultate într-o zi. Jucători avem, dar se pare că nu se leagă prea multe. Eu am încredere că acest antrenor va reuși să creeze o echipă competitivă. Eu sunt convins că o să-i învingem exact când le va fi cel mai greu”, a spus Adrian Mititelu, după meci.

Reclamă 4 / 0/3

După primele 16 etape disputate din Liga 1, FCSB e pe primul loc, cu 34 de puncte, trei peste CFR Cluj şi patru peste Rapid. De partea cealaltă, FCU Craiova e pe 14, cu doar 15 puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și