Închide meniul

Karim Benzema va avea un nou antrenor! Surpriză pregătită de Al-Ittihad

Alex Masgras Publicat: 15 noiembrie 2023, 19:16

Reclamă
Karim Benzema va avea un nou antrenor! Surpriză pregătită de Al-Ittihad

Karim Benzema va avea un nou antrenor

Karim Benzema, în timpul unui meci / Profimedia

Karim Benzema va avea un nou antrenor! Al-Ittihad, echipa superstarului francez din Arabia Saudită, a rămas fără antrenor după desprărţirea de Nuno Espirito Santo. Acum, presa din Argentina a anunţat înlocuitorul surpriză al acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcelo Gallardo, fostul antrenor al lui River Plate, este liber de contract de la finalul anului trecut şi s-a înţeles cu formaţia din Arabia Saudită la care evoluează nume precum Karim Benzema, N’Golo Kante sau Fabinho.

Karim Benzema va avea un nou antrenor!

Marcelo Gallardo va fi noul antrenor al lui Al-Ittihad, potrivit TycSport, informaţie confirmată şi de Fabrizio Romano. Fostul antrenor al lui River Plate a bătut palma cu campioana en-titre din Arabia Saudită şi o va prelua într-un moment extrem de complicat. El va semna un contract valabil până în 2025, cu opţiune de prelungire până în iunie 2027.

Al-Ittihad este pe locul 5 după 13 etape, cu 24 de puncte, fiind la 11 puncte în spatele lui Al-Hilal, formaţia de pe primul loc.

Reclamă

Gallardo nu a fost prima variantă a celor de la Al-Ittihad, arabii încercând în primă fază să îl convingă pe Julien Lopetegui să preia echipa. În cele din urmă, ei s-au înţeles cu antrenorul care a cucerit de două ori Copa Libertadores cu River Plate (2015 şi 2018), chiar dacă acesta vine după o pauză considerabilă în antrenorat.

Ciprian Tătărușanu, învins de Karim Benzema în Arabia Saudită

Ciprian Tătărușanu a fost învins de Karim Benzema, într-un meci din Arabia Saudită. Starul francez nu i-a dat nicio șansă portarului român și a marcat un hat-trick de senzație în Al Ittihad – Abha.

Ciprian Tătărușanu a semnat cu Abha la începutul sezonului, după ce s-a despărțit de AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Al Ittihad și Abha s-au duelat într-un meci din etapa a 13-a, din prima ligă din Arabia Saudită. Karim Benzema a deschis scorul în minutul 38, din penalty.

Starul francez l-a învins fără emoții pe Ciprian Tătărușanu, ajungând astfel la șapte goluri marcate în acest sezon.

Ulterior, după pauză, Abha a reușit să egaleze prin Toko Ekambi, cel care a marcat în minutul 51. La doar trei minute distanță, Ciprian Tătărușanu a fost învins de nou. De data aceasta, Coronado a marcat din pasa aceluiași Karim Benzema.

În minutul 66, Benzema a reușit „dubla” pe Al Ittihad. Pe un contraatac, starul francez a șutat imparabil de la marginea careului, fără speranțe pentru Tătărușanu.

La doar două minute distanță după golul de 3-1, Karim Benzema a punctat din nou. Fostul atacant al lui Real Madrid a fost găsit perfect în fața porții de Coronado, și a marcat fără emoții, cu un șut pe jos.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și