Închide meniul

Ciprian Tătărușanu, învins categoric de Karim Benzema în Arabia Saudită! Starul francez, hat-trick de senzație

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2023, 21:44

Reclamă
Ciprian Tătărușanu, învins categoric de Karim Benzema în Arabia Saudită! Starul francez, hat-trick de senzație

Ciprian Tătărușanu, învins de Karim Benzema în Arabia Saudită

Ciprian Tătărușanu și Karim Benzema/ Colaj Twitter

Ciprian Tătărușanu a fost învins de Karim Benzema, într-un meci din Arabia Saudită. Starul francez nu i-a dat nicio șansă portarului român și a marcat un hat-trick de senzație în Al Ittihad – Abha.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu a semnat cu Abha la începutul sezonului, după ce s-a despărțit de AC Milan.

Ciprian Tătărușanu, învins de Karim Benzema în Arabia Saudită

Al Ittihad și Abha s-au duelat într-un meci din etapa a 13-a, din prima ligă din Arabia Saudită. Karim Benzema a deschis scorul în minutul 38, din penalty.

Starul francez l-a învins fără emoții pe Ciprian Tătărușanu, ajungând astfel la șapte goluri marcate în acest sezon.

Ulterior, după pauză, Abha a reușit să egaleze prin Toko Ekambi, cel care a marcat în minutul 51. La doar trei minute distanță, Ciprian Tătărușanu a fost învins de nou. De data aceasta, Coronado a marcat din pasa aceluiași Karim Benzema.

Reclamă

În minutul 66, Benzema a reușit „dubla” pe Al Ittihad. Pe un contraatac, starul francez a șutat imparabil de la marginea careului, fără speranțe pentru Tătărușanu.

La doar două minute distanță după golul de 3-1, Karim Benzema a punctat din nou. Fostul atacant al lui Real Madrid a fost găsit perfect în fața porții de Coronado, și a marcat fără emoții, cu un șut pe jos.

Înaintea duelului din etapa a 13-a, Al Ittihad ocupa locul șase, cu 21 de puncte, în timp ce Abha se afla pe locul 13, cu 13 puncte acumulate.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon, Karim Benzema a bifat 13 meciuri la Al Ittihad. Starul francez a marcat nouă goluri, și a reușit patru pase decisive de gol.

Karim Benzema, primul autogol din carieră, „reușit” în Arabia Saudită

Karim Benzema a bifat primul autogol din carieră! Starul francez a marcat în propria poartă în Arabia Saudită, în duelul dintre Al-Ittihad şi Al-Taawon, încheiat cu scorul de 1-1.

Karim Benzema a fost integralist în duelul din etapa a 10-a din prima ligă din Arabia Saudită. Trupa fostului atacant al lui Real Madrid este fără victorie de trei etape.

Karim Benzema a deschis scorul pentru Al-Ittihad în minutul 22 al duelului cu Al-Taawon. Atacantul francez a primit o centrare perfectă în careu, şi a marcat, cu o lovitură de cap imparabilă.

Ulterior, la patru minute distanţă, starul francez a fost din nou în centrul atenţiei. Benzema a „reuşit” un autogol, după un corner executat de Pedro.

Este primul autogol al lui Benzema, din întrega carieră, după cum notează onefootball.com. Ajuns la 35 de ani, câştigătorul Balonului de Aur nu a mai înscris până în prezent în propria poartă, indiferent de echipa la care a evoluat.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și