Închide meniul

Karim Benzema va avea un nou antrenor! Surpriză pregătită de Al-Ittihad

Alex Masgras Publicat: 15 noiembrie 2023, 19:16

Reclamă
Karim Benzema va avea un nou antrenor! Surpriză pregătită de Al-Ittihad

Karim Benzema va avea un nou antrenor

Karim Benzema, în timpul unui meci / Profimedia

Karim Benzema va avea un nou antrenor! Al-Ittihad, echipa superstarului francez din Arabia Saudită, a rămas fără antrenor după desprărţirea de Nuno Espirito Santo. Acum, presa din Argentina a anunţat înlocuitorul surpriză al acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcelo Gallardo, fostul antrenor al lui River Plate, este liber de contract de la finalul anului trecut şi s-a înţeles cu formaţia din Arabia Saudită la care evoluează nume precum Karim Benzema, N’Golo Kante sau Fabinho.

Karim Benzema va avea un nou antrenor!

Marcelo Gallardo va fi noul antrenor al lui Al-Ittihad, potrivit TycSport, informaţie confirmată şi de Fabrizio Romano. Fostul antrenor al lui River Plate a bătut palma cu campioana en-titre din Arabia Saudită şi o va prelua într-un moment extrem de complicat. El va semna un contract valabil până în 2025, cu opţiune de prelungire până în iunie 2027.

Al-Ittihad este pe locul 5 după 13 etape, cu 24 de puncte, fiind la 11 puncte în spatele lui Al-Hilal, formaţia de pe primul loc.

Reclamă

Gallardo nu a fost prima variantă a celor de la Al-Ittihad, arabii încercând în primă fază să îl convingă pe Julien Lopetegui să preia echipa. În cele din urmă, ei s-au înţeles cu antrenorul care a cucerit de două ori Copa Libertadores cu River Plate (2015 şi 2018), chiar dacă acesta vine după o pauză considerabilă în antrenorat.

Ciprian Tătărușanu, învins de Karim Benzema în Arabia Saudită

Ciprian Tătărușanu a fost învins de Karim Benzema, într-un meci din Arabia Saudită. Starul francez nu i-a dat nicio șansă portarului român și a marcat un hat-trick de senzație în Al Ittihad – Abha.

Ciprian Tătărușanu a semnat cu Abha la începutul sezonului, după ce s-a despărțit de AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Al Ittihad și Abha s-au duelat într-un meci din etapa a 13-a, din prima ligă din Arabia Saudită. Karim Benzema a deschis scorul în minutul 38, din penalty.

Starul francez l-a învins fără emoții pe Ciprian Tătărușanu, ajungând astfel la șapte goluri marcate în acest sezon.

Ulterior, după pauză, Abha a reușit să egaleze prin Toko Ekambi, cel care a marcat în minutul 51. La doar trei minute distanță, Ciprian Tătărușanu a fost învins de nou. De data aceasta, Coronado a marcat din pasa aceluiași Karim Benzema.

În minutul 66, Benzema a reușit „dubla” pe Al Ittihad. Pe un contraatac, starul francez a șutat imparabil de la marginea careului, fără speranțe pentru Tătărușanu.

La doar două minute distanță după golul de 3-1, Karim Benzema a punctat din nou. Fostul atacant al lui Real Madrid a fost găsit perfect în fața porții de Coronado, și a marcat fără emoții, cu un șut pe jos.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și