Închide meniul

Rafael Nadal şi-a anunţat revenirea în tenis! Campionul spaniol, veste uriaşă: „Acum ştiu sigur!”

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2023, 20:34

Reclamă
Rafael Nadal şi-a anunţat revenirea în tenis! Campionul spaniol, veste uriaşă: „Acum ştiu sigur!

Rafael Nadal şi-a anunţat revenirea în tenis

Rafael Nadal, în timpul unui meci/ Profimedia

Rafael Nadal şi-a anunţat revenirea în tenis. Campionul iberic le-a dat vestea mult aşteptată fanilor săi, şi a declarat că recuperarea sa decurge perfect şi este convins că va juca din nou tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal s-a accidentat la Australian Open 2023, şi de atunci nu a mai bifat niciun meci oficial.

Rafael Nadal şi-a anunţat revenirea în tenis! Campionul spaniol, veste uriaşă

Rafael Nasal a declarat că în ultimele săptămâni a progresat serios în ceea ce proveşte recuperarea. Rezultatele sunt îmbucurătoare pentru campionul iberic, ajuns la 37 de ani.

Nadal nu ştie însă când va putea juca din nou tenis, însă ştie sigur că o va face din nou în scurt timp. Acesta ar putea juca chiar la turneul la care s-a accidentat, Australian Open, care se desfăşoară în luna ianuarie.

„Ceea ce s-a schimbat de acum câteva săptămâni sau câteva zile până în acest moment este că acum știu că voi juca din nou tenis. Înainte nu știam, dar acum știu sigur că voi face asta pentru că evoluția recuperării este pozitivă.

Reclamă

S-au făcut pași mari în ultima vreme. Când o să aflu, eu o să fiu cel care va spune când o să joc, dar azi nu știu nimic sigur”, a declarat Rafael Nadal, conform mundodeportivo.com.

În urmă cu ceva timp, directorul turneului Australian Open a anunţat că Rafael Nadal va evolua în primul Grand Slam al anului. Vestea însă nu a fost confirmată încă de campionul iberic, câştigător a 22 de titluri de Grand Slam.

„Putem să anunțăm în exclusivitate că Rafa se va întoarce la Melbourne! A lipsit din circuit anul trecut și am vorbit cu el în ultimele zile. Pot să confirm că revine în sezonul care urmează, ceea ce ne emoționează pe toți. Este incredibil, o știre magnifică!”, a declarat directorul de la Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic, declaraţie surprinzătoare: „Rafael Nadal e un jucător special pentru mine”

Novak Djokovic a făcut o declaraţie surprinzătoare despre Rafael Nadal, după ce a asistat la ceremonia decernării Balonului de Aur. Nole a vorbit despre ivalitatea sa cu spaniolul care a scris istorie pe zgura de la Roland Garros.

Djokovic şi Nadal s-au duelat de 59 de ori în circuitul profesionist, începând din 2006, Nole având un uşor avantaj (30 de victorii la 29).

El a recunoscut că rivalitatea sa cu campionul iberic a avut un impact profund asupra carierei sale şi a recunoscut că i-a fost foarte greu să-l înfrunte pe Nadal pe suprafaţa sa favorită, zgura.

„Nu pot să spun că suntem prieteni, dar avem respect unul faţă de celălalt. Personal, sper ca după încheierea carierelor noastre să putem merge să bem un pahar pe plajă şi să vorbim despre viaţă, cu mai puţin stres şi aşteptări.

Să-l învingi pe Rafa la Roland Garros este cea mai mare provocare din tenis, este casa lui. Bilanţul meu împotriva sa acolo nu este foarte bun (2 victorii şi 8 înfrângeri), dar am jucat o mulţime de meciuri magnifice şi istorice. Este un jucător foarte special pentru mine, pentru întreaga mea carieră şi pentru dezvoltarea mea ca jucător”, a spus Djokovic.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu Vezi toate știrile
Citește și