Închide meniul

Mihai Pintilii a dezvăluit ce le mai rămâne antrenorilor de la FCSB de făcut după toate deciziile luate de Gigi Becali

Dan Roșu Publicat: 16 noiembrie 2023, 12:26

Reclamă
Mihai Pintilii a dezvăluit ce le mai rămâne antrenorilor de la FCSB de făcut după toate deciziile luate de Gigi Becali

Ofertă oficială primită de Gigi Becali pentru un jucător al FCSB-ului

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Mihai Pintilii a dezvăluit ce le mai rămâne antrenorilor de la FCSB de făcut după toate deciziile luate de Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor face echipa şi schimbările, iar Pinti şi Elias Charalambous se ocupă de antrenamentele din timpul săptămânii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Mihai Stoica este omul care le transmite antrenorilor toate dorinţele lui Gigi Becali, care nu sună niciodată pe bancă în timpul meciurilor, susţine Pintilii.

Mihai Pintilii a dezvăluit ce le mai rămâne antrenorilor de la FCSB de făcut după toate deciziile luate de Gigi Becali

„Sunt discuții și cu MM Stoica. El vine în fiecare zi la antrenament și vorbim despre fiecare jucător. MM e omul de legătură între noi și nea Gigi. Mai sună și nea Gigi. Sunt lucruri normale, discuții de jucători și ne întreabă cum e ăla, ce zici de ăla. Lucruri normale!

Avem discuții și în mare parte știm ce-și dorește nea Gigi și ce vrea. Și-atunci lucrurile sunt mult mai simple. Nu există telefoane pe bancă, nu ne sunăm, nu ne dăm mesaje. Știe toată lumea cum e nea Gigi și nu mai are rost să dezgropăm.

În fiecare zi se discută același lucru la televizor, de opt ani de zile. „Schimbările le face nea Gigi sau echipa”. Nu! Ne consultăm… Se consultă în primul rând cu MM, care apoi ne transmite nouă.

Reclamă

Noi pregătim un ciclu săptămânal și jucătorii se antrenează senzațional. Sunt un grup foarte bun în momentul de față. Dar sunt și jucători care se antrenează bine și nu joacă și sunt supărați, dar astea sunt lucruri normale”, a spus Pintilii, citat de gsp.ro.

Gigi Becali, dezvăluiri despre cum se implică la FCSB

Recent, Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre cum se implică la FCSB. Paronul roş-albaştrilor a declarat că nu a mai mers la baza de pregătire a jucătorilor săi de mai bine de doi ani, mărturisind că antrenorul echipei sale este Elias Charalamnous.

Gigi Becali nu s-a declarat antrenorul FCSB-ului, dezvăluind că face doar schimbările la echipa roş-albastră. Acesta susţine că Elias Charalambous este tehnicianul vicecampioanei, el fiind cel care se ocupă de antrenamentele echipei.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu nu sunt antrenor. M-a mai întrebat unul când iau antrenor. M-am supărat pe el atunci. Mă iei la mişto? Păi ce, eu sunt antrenor? N-am antrenor? Am. N-am mai fost la echipă de doi ani. Dacă eram antrenor mă duceam, o dată pe săptămână măcar.

Dacă de doi ani n-am mai fost la echipă, cum să fiu antrenor? Nu s-a antrenat echipa de doi ani? Dacă, de exemplu, să zicem că fac eu echipa şi schimbările, dar nu le fac eu pe toate, dar să zicem.

Eu mai mult mă înţeleg cu ei, ce zic, dar dacă le fac, ce este rău să bagi nişte jucători în teren pe care îi antrenează antrenorul să joace fotbal. Nu sunt tot jucători la FCSB?

Sunt ai altora? A ieşit Compagno şi a intrat Rotariu. Nu trebuia să joace fotbal? Este adevărat, am greşit. Dacă îl lăsam pe antrenor să facă, sigur Compagno juca mai bine şi Ovidiu Popescu decât Tavi Popescu. Aici am greşit-o eu. Asta este. Mi le asum”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro, cu o săptămână în urmă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și