Închide meniul

„Nu sunt antrenor!” Gigi Becali, dezvăluiri despre cum se implică la FCSB: „Mă iei la mişto!”

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2023, 17:34

Reclamă
„Nu sunt antrenor! Gigi Becali, dezvăluiri despre cum se implică la FCSB: „Mă iei la mişto!

Gigi Becali, noi detalii despre atacantul pe care îl va transfera la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimediaimages

Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre cum se implică la FCSB. Paronul roş-albaştrilor a declarat că nu a mai mers la baza de pregătire a jucătorilor săi de mai bine de doi ani, mărturisind că antrenorul echipei sale este Elias Charalamnous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous, antrenor cu licenţă PRO, o pregăteşte pe FCSB din primăvară, după ce Leo Strizu a demisionat.

Gigi Becali, dezvăluiri despre cum se implică la FCSB

Gigi Becali nu s-a declarat antrenorul FCSB-ului, dezvăluind că face doar schimbările la echipa roş-albastră. Acesta susţine că Elias Charalambous este tehnicianul vicecampioanei, el fiind cel care se ocupă de antrenamentele echipei.

De asemenea, Gigi Becali a recunoscut că a greşit schimbările în duelul cu Rapid, în special atunci când a ales să-i trimită în teren pe Dorin Rotariu şi Octavian Popescu.

„Eu nu sunt antrenor. M-a mai întrebat unul când iau antrenor. M-am supărat pe el atunci. Mă iei la mişto? Păi ce, eu sunt antrenor? N-am antrenor? Am. N-am mai fost la echipă de doi ani. Dacă eram antrenor mă duceam, o dată pe săptămână măcar.

Reclamă

Dacă de doi ani n-am mai fost la echipă, cum să fiu antrenor? Nu s-a antrenat echipa de doi ani? Dacă, de exemplu, să zicem că fac eu echipa şi schimbările, dar nu le fac eu pe toate, dar să zicem.

Eu mai mult mă înţeleg cu ei, ce zic, dar dacă le fac, ce este rău să bagi nişte jucători în teren pe care îi antrenează antrenorul să joace fotbal. Nu sunt tot jucători la FCSB?

Sunt ai altora? A ieşit Compagno şi a intrat Rotariu. Nu trebuia să joace fotbal? Este adevărat, am greşit. Dacă îl lăsam pe antrenor să facă, sigur Compagno juca mai bine şi Ovidiu Popescu decât Tavi Popescu. Aici am greşit-o eu. Asta este. Mi le asum”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum l-a ratat Gigi Becali pe Alex Mitriţă. Dezvăluiri uluitoare

Ioan Andone a dezvăluit cum l-a ratat Gigi Becali pe Alex Mitriţă. Latifundiarul din Pipera putea să îl aducă la FCSB pe atacantul de 28 de ani, dar a stat pe gânduri şi în cele din urmă Mitriţă a ajuns la Universitatea Craiova. Oltenii au făcut un profit uriaş în momentul în care l-au vândut în MLS, la New York City, pentru 8 milioane de euro.

„În trecut, da (n.r. îi cerea sfaturi Gigi Becali). Acum, nu. Mă întreba de jucători. Nu mă întreba de sistem de joc. Să îi dau o explicație de ce îmi place ăla, pe cine să ia, pe ăsta sau pe ăsta.

(n.r. ne puteți da un exemplu?) Mitriță cu Băluță. În același timp, putea să ia unul. I-am zis: «Ia-l pe Mitriță» și nu l-a luat. Și după a ajuns Mitriță la Craiova și s-a vândut cu 7-8 milioane. Și eu i-am zis de ce: păi, zic, a mai fost în străinătate, știe ce e aia, muți la un club de tradiție care cere performanță. «Ia-l pe Mitriță mai repede decât pe Băluță!». Bine. După aia mi-a zis: «Băi, dar ce dreptate ai avut! Dar de unde ai știut?». De unde? Păi, nu sunt, mă, antrenor? Tu m-ai întrebat, eu ți-am spus”, a declarat Ioan Andone la prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată Vezi toate știrile
Citește și