Închide meniul

Mihai Pintilii a dezvăluit ce le mai rămâne antrenorilor de la FCSB de făcut după toate deciziile luate de Gigi Becali

Dan Roșu Publicat: 16 noiembrie 2023, 12:26

Reclamă
Mihai Pintilii a dezvăluit ce le mai rămâne antrenorilor de la FCSB de făcut după toate deciziile luate de Gigi Becali

Ofertă oficială primită de Gigi Becali pentru un jucător al FCSB-ului

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Mihai Pintilii a dezvăluit ce le mai rămâne antrenorilor de la FCSB de făcut după toate deciziile luate de Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor face echipa şi schimbările, iar Pinti şi Elias Charalambous se ocupă de antrenamentele din timpul săptămânii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Mihai Stoica este omul care le transmite antrenorilor toate dorinţele lui Gigi Becali, care nu sună niciodată pe bancă în timpul meciurilor, susţine Pintilii.

Mihai Pintilii a dezvăluit ce le mai rămâne antrenorilor de la FCSB de făcut după toate deciziile luate de Gigi Becali

„Sunt discuții și cu MM Stoica. El vine în fiecare zi la antrenament și vorbim despre fiecare jucător. MM e omul de legătură între noi și nea Gigi. Mai sună și nea Gigi. Sunt lucruri normale, discuții de jucători și ne întreabă cum e ăla, ce zici de ăla. Lucruri normale!

Avem discuții și în mare parte știm ce-și dorește nea Gigi și ce vrea. Și-atunci lucrurile sunt mult mai simple. Nu există telefoane pe bancă, nu ne sunăm, nu ne dăm mesaje. Știe toată lumea cum e nea Gigi și nu mai are rost să dezgropăm.

În fiecare zi se discută același lucru la televizor, de opt ani de zile. „Schimbările le face nea Gigi sau echipa”. Nu! Ne consultăm… Se consultă în primul rând cu MM, care apoi ne transmite nouă.

Reclamă

Noi pregătim un ciclu săptămânal și jucătorii se antrenează senzațional. Sunt un grup foarte bun în momentul de față. Dar sunt și jucători care se antrenează bine și nu joacă și sunt supărați, dar astea sunt lucruri normale”, a spus Pintilii, citat de gsp.ro.

Gigi Becali, dezvăluiri despre cum se implică la FCSB

Recent, Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre cum se implică la FCSB. Paronul roş-albaştrilor a declarat că nu a mai mers la baza de pregătire a jucătorilor săi de mai bine de doi ani, mărturisind că antrenorul echipei sale este Elias Charalamnous.

Gigi Becali nu s-a declarat antrenorul FCSB-ului, dezvăluind că face doar schimbările la echipa roş-albastră. Acesta susţine că Elias Charalambous este tehnicianul vicecampioanei, el fiind cel care se ocupă de antrenamentele echipei.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu nu sunt antrenor. M-a mai întrebat unul când iau antrenor. M-am supărat pe el atunci. Mă iei la mişto? Păi ce, eu sunt antrenor? N-am antrenor? Am. N-am mai fost la echipă de doi ani. Dacă eram antrenor mă duceam, o dată pe săptămână măcar.

Dacă de doi ani n-am mai fost la echipă, cum să fiu antrenor? Nu s-a antrenat echipa de doi ani? Dacă, de exemplu, să zicem că fac eu echipa şi schimbările, dar nu le fac eu pe toate, dar să zicem.

Eu mai mult mă înţeleg cu ei, ce zic, dar dacă le fac, ce este rău să bagi nişte jucători în teren pe care îi antrenează antrenorul să joace fotbal. Nu sunt tot jucători la FCSB?

Sunt ai altora? A ieşit Compagno şi a intrat Rotariu. Nu trebuia să joace fotbal? Este adevărat, am greşit. Dacă îl lăsam pe antrenor să facă, sigur Compagno juca mai bine şi Ovidiu Popescu decât Tavi Popescu. Aici am greşit-o eu. Asta este. Mi le asum”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro, cu o săptămână în urmă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și