Închide meniul
VIDEO

Ocazie uluitoare pentru „tricolori” în meciul cu Elveția! Denis Alibec și Nicușor Bancu nu au reușit să îl învingă pe portar

Alex Ioniță Publicat: 21 noiembrie 2023, 23:18

Reclamă
Ocazie uluitoare pentru tricolori” în meciul cu Elveția! Denis Alibec și Nicușor Bancu nu au reușit să îl învingă pe portar

Ocazie uluitoare pentru „tricolori” în meciul cu Elveția

Ocazia României, din minutul 58 / Captură Antena 1

Ocazie uluitoare pentru „tricolori” în meciul cu Elveția! După ce au deschis scorul, jucătorii lui Edi Iordănescu au dat imediat replica și au fost aproape de marcarea golului 2, la nici 10 minute de la reușita lui Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România și Israel contează pentru utlima etapă din Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024. Duelul de pe Arena Națională se vede în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ocazie uluitoare pentru „tricolori” în meciul cu Elveția! Ce s-a întâmplat în minutul 58

La momentul respectiv, Nicolae Stanciu a executat excelent o lovitură liberă și a aruncat balonul în careu. Acolo era Denis Alibec, care a trimis mingea spre poartă, dar execuția acestuia a fost respinsă de portarul elvețian, Mvogo.

Mai apoi, balonul a ajuns la Nicușor Bancu, care a trimis un șut puternic, la colțul scurt. Totuși, același portar a respins excelent mingea și nu i-a lăsat pe jucătorii lui Edi Iordănescu să marcheze golul cu numărul 2.

Cu 8 minute înainte de această fază, Denis Alibec a reușit să dea lovitura. Mai exact, la momentul respectiv, jucătorul echipei naționale a trimis balonul în poarta elvețienilor, cu poarta goală, după o fază în care „tricolorii” au făcut șah mat apărarea selecționatei pregătite de Murat Yakin.

Reclamă

În ceea ce privește prima repriză, elevii lui Edi Iordănescu au avut o singură ocazie importantă, prin Olimpiu Moruțan, care a încercat să trimită balonul în poartă printr-o execuție acrobatică. Totuși, acesta nu a lovit mingea, iar scorul pauzei a fost de 0-0.

Denis Alibec a marcat după o fază superbă în România – Elveţia!

În minutul 50 al meciului, Nicolae Stanciu a centrat pentru Olimpiu Moruţan, acesta a recentrat cu capul pentru Denis Alibec, iar atacantul naţionalei a reluat perfect, cu poarta goală.

La acest scor, România câştigă grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024. În acest moment, România încheie preliminariile cu 5 puncte peste Elveţia, locul 2 în grupă, o performanţă uluitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Cei 50.000 de fani ai naţionalei sunt în culmea fericirii după ce Denis Alibec a deschis scorul. Nu ne trebuie decât un egal pentru a termina grupa pe primul loc, dar o victorie ar fi fantastică.

România ar încheie preliminariile cu 22 de puncte, 6 victorii şi 4 egaluri, în timp ce Elveţia ar rămâne cu cele 17 puncte pe care le avea înaintea acestui meci de pe Arena Naţională.

Tot în a doua repriză, în minutul 55, a fost o fază controversată. Florinel Coman a căzut în careu şi s-a cerut penalty pentru România, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 FotoArena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani 19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul în care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloase 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Gigi Becali, pe Arena Națională 19:24 „În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român 19:22 VideoNebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. MM, mesaj genial 18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală 18:00 Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!” Vezi toate știrile
Citește și