Închide meniul
Video

Denis Alibec a marcat după o fază superbă în România – Elveţia! Final de preliminarii fantastic pentru „tricolori”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 noiembrie 2023, 23:07

Denis Alibec a marcat după o fază superbă în România - Elveţia

Denis Alibec în meciul cu Elveţia / Hepta

Denis Alibec a marcat după o fază superbă în România – Elveţia. În minutul 50 al meciului, Nicolae Stanciu a centrat pentru Olimpiu Moruţan, acesta a recentrat cu capul pentru Denis Alibec, iar atacantul naţionalei a reluat perfect, cu poarta goală. România – Elveţia e LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La acest scor, România câştigă grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024. În acest moment, România încheie preliminariile cu 5 puncte peste Elveţia, locul 2 în grupă, o performanţă uluitoare.

Denis Alibec a marcat după o fază superbă în România – Elveţia!

Cei 50.000 de fani ai naţionalei sunt în culmea fericirii după ce Denis Alibec a deschis scorul. Nu ne trebuie decât un egal pentru a termina grupa pe primul loc, dar o victorie ar fi fantastică.

România ar încheia preliminariile cu 22 de puncte, 6 victorii şi 4 egaluri, în timp ce Elveţia ar rămâne cu cele 17 puncte pe care le avea înaintea acestui meci de pe Arena Naţională.

Tot în a doua repriză, în minutul 55, a fost o fază controversată. Florinel Coman a căzut în careu şi s-a cerut penalty pentru România, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Reclamă

Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția! Imagini de senzație din loja Arenei Naționale

Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția! În loja Arenei Naționale au fost prezente nume mari din lumea sportului românesc, dar mai ales din lumea fotbalului. Este vorba despre Gică Hagi, Mircea Lucescu, Răzvan Burleanu, dar și Elisabeta Lipă.

Principalele personalități din lumea fotbalului românesc, care au fost prezente în loja Arenei Naționale, au fost Gică Hagi și Mircea Lucescu. De-a lungul partidei, cele două nume grele din lumea „sportului rege” au comentat evoluția „tricolorilor” care, la pauza meciului se aflau pe prima poziție în Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024.

De asemenea, pe lângă cei doi, în loja oficială se aflau și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, dar și Elisabeta Lipă, fostă canotoare și campioană olimpică.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul în care „tricolorii” pregătiți de Edi Iordănescu își câștigă grupa, vor fi repartizați în urna a 2-a a tragerii la sorți pentru grupele EURO 2024. În acest caz, prima reprezentativă a României va avea parte de adversari mai accesibili la turneul final de vara viitoare. Totuși, în cazul în care selecționata din „Țara Cantoanelor” câștigă tuelul, România va fi în urna a 4-a.

Atmosferă incredibilă la România – Elveția

Arena Națională a fost luată cu asalt de către cei 50.000 de fani care au venit să își susțină favoriții la ultima partidă din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Spectacolul din tribunele Arenei Naționale a început încă din momentul intonării imnului. Întreg stadionul a cântat alături de Andra, solista care a fost aleasă pentru acest moment special, înainte de startul partidei care o poate duce pe România în urna a 2-a a tragerii la sorți pentru grupele EURO 2024. Această tragere va avea loc pe data de 2 decembrie, la Hamburg și va începe de la ora 19:00.

Imediat după imn, oamenii din tribune au aplaudat secunde în șir acest moment, iar mai apoi au început să își susțină favoriții. Totodată, în timpul imnului au apărut și incidente minore în peluza suporterilor echipei naționale. La momentul respectiv, un grup restrâns de fani au aprins torțe, lucru interzis pe stadioane.

Mai apoi însă, la începutul meciului, suporterii și-au arătat susținerea pentru echipa națională, care a realizat o mare performanță după o pauză de 8 ani. Scandările acestora s-au auzit minute în șir, iar atmosfera de la duelul „tricolorilor” este demnă de performanța realizată de aceștia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” Vezi toate știrile
Citește și