Închide meniul
VIDEO

Ocazie uluitoare pentru „tricolori” în meciul cu Elveția! Denis Alibec și Nicușor Bancu nu au reușit să îl învingă pe portar

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 noiembrie 2023, 23:18

Ocazie uluitoare pentru tricolori” în meciul cu Elveția! Denis Alibec și Nicușor Bancu nu au reușit să îl învingă pe portar

Ocazie uluitoare pentru „tricolori” în meciul cu Elveția

Ocazia României, din minutul 58 / Captură Antena 1

Ocazie uluitoare pentru „tricolori” în meciul cu Elveția! După ce au deschis scorul, jucătorii lui Edi Iordănescu au dat imediat replica și au fost aproape de marcarea golului 2, la nici 10 minute de la reușita lui Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România și Israel contează pentru utlima etapă din Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024. Duelul de pe Arena Națională se vede în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ocazie uluitoare pentru „tricolori” în meciul cu Elveția! Ce s-a întâmplat în minutul 58

La momentul respectiv, Nicolae Stanciu a executat excelent o lovitură liberă și a aruncat balonul în careu. Acolo era Denis Alibec, care a trimis mingea spre poartă, dar execuția acestuia a fost respinsă de portarul elvețian, Mvogo.

Mai apoi, balonul a ajuns la Nicușor Bancu, care a trimis un șut puternic, la colțul scurt. Totuși, același portar a respins excelent mingea și nu i-a lăsat pe jucătorii lui Edi Iordănescu să marcheze golul cu numărul 2.

Cu 8 minute înainte de această fază, Denis Alibec a reușit să dea lovitura. Mai exact, la momentul respectiv, jucătorul echipei naționale a trimis balonul în poarta elvețienilor, cu poarta goală, după o fază în care „tricolorii” au făcut șah mat apărarea selecționatei pregătite de Murat Yakin.

Reclamă

În ceea ce privește prima repriză, elevii lui Edi Iordănescu au avut o singură ocazie importantă, prin Olimpiu Moruțan, care a încercat să trimită balonul în poartă printr-o execuție acrobatică. Totuși, acesta nu a lovit mingea, iar scorul pauzei a fost de 0-0.

Denis Alibec a marcat după o fază superbă în România – Elveţia!

În minutul 50 al meciului, Nicolae Stanciu a centrat pentru Olimpiu Moruţan, acesta a recentrat cu capul pentru Denis Alibec, iar atacantul naţionalei a reluat perfect, cu poarta goală.

La acest scor, România câştigă grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024. În acest moment, România încheie preliminariile cu 5 puncte peste Elveţia, locul 2 în grupă, o performanţă uluitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Cei 50.000 de fani ai naţionalei sunt în culmea fericirii după ce Denis Alibec a deschis scorul. Nu ne trebuie decât un egal pentru a termina grupa pe primul loc, dar o victorie ar fi fantastică.

România ar încheie preliminariile cu 22 de puncte, 6 victorii şi 4 egaluri, în timp ce Elveţia ar rămâne cu cele 17 puncte pe care le avea înaintea acestui meci de pe Arena Naţională.

Tot în a doua repriză, în minutul 55, a fost o fază controversată. Florinel Coman a căzut în careu şi s-a cerut penalty pentru România, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și