Închide meniul

AS.ro LIVE | Cosmin Nedelea a fost invitatul lui Dan Pavel. Povestea românului care impresionează la patinaj viteză

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2023, 8:00 / Actualizat: 23 noiembrie 2023, 11:18

Reclamă
AS.ro LIVE | Cosmin Nedelea a fost invitatul lui Dan Pavel. Povestea românului care impresionează la patinaj viteză

AS.ro LIVE | Cosmin Nedelea este invitatul lui Dan Pavel

Cosmin Nedelea, cu medaliile la gât / Facebook

AS.ro LIVE | Cosmin Nedelea a fost invitatul lui Dan Pavel. Românul în vârstă de 23 de ani este unul dintre cei mai buni patinatori viteză din ţară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această lună, Nedelea a cucerit medalia de aur la Campionatele Naţionale de Sprint. A reuşit să triumfe în proba de 500 de metri.

AS.ro LIVE | Cosmin Nedelea este invitatul lui Dan Pavel

Cosmin Nedelea a făcut senzaţie şi la începutul anului, când a obţinut două rezultate fantastice la Cupa Mondială de la Inzell. A urcat de două ori pe podium la nivel U23.

Cosmin s-a apucat de patinaj viteză la 8 ani, atunci când a decis să renunţe la fotbal. El a ajuns, între timp, campion naţional la juniori şi seniori, la sprint şi poliatlon, deţinând 5 recorduri naţionale. Visul lui e unul singur: să participe la Jocurile Olimpice de iarnă.

Sunt cel mai rapid patinator viteză din ţară. M-am aflat în Germania pentru Cupa Mondială U23 şi urmează acum campionatul naţional. Sunt oarecum în cantonament. M-am apucat practicând fotbalul. M-am apucat în august. Am văzut nişte copii şi am zis că trebuie să încerc şi eu.

Reclamă

Am vrut să fac ceva diferit, nu ce fac toţi băieţii de vârsta mea. Când m-am urcat pe gheaţă, sentimentul era unic şi am decis că rămân la patinaj. Am avut gândul de a mă retrage. Am progresat destul de greu”, a spus Cosmin Nedelea, după performanţa obţinută în Germania.

Nedelea este legitimat la Corona Braşov, club care îi acoperă toate cheltuielile pentru a putea să se antreneze în Germania, cel puţin două luni şi jumătate pe an.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și