Închide meniul

AS.ro LIVE | Cosmin Nedelea a fost invitatul lui Dan Pavel. Povestea românului care impresionează la patinaj viteză

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2023, 8:00 / Actualizat: 23 noiembrie 2023, 11:18

Reclamă
AS.ro LIVE | Cosmin Nedelea a fost invitatul lui Dan Pavel. Povestea românului care impresionează la patinaj viteză

AS.ro LIVE | Cosmin Nedelea este invitatul lui Dan Pavel

Cosmin Nedelea, cu medaliile la gât / Facebook

AS.ro LIVE | Cosmin Nedelea a fost invitatul lui Dan Pavel. Românul în vârstă de 23 de ani este unul dintre cei mai buni patinatori viteză din ţară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această lună, Nedelea a cucerit medalia de aur la Campionatele Naţionale de Sprint. A reuşit să triumfe în proba de 500 de metri.

AS.ro LIVE | Cosmin Nedelea este invitatul lui Dan Pavel

Cosmin Nedelea a făcut senzaţie şi la începutul anului, când a obţinut două rezultate fantastice la Cupa Mondială de la Inzell. A urcat de două ori pe podium la nivel U23.

Cosmin s-a apucat de patinaj viteză la 8 ani, atunci când a decis să renunţe la fotbal. El a ajuns, între timp, campion naţional la juniori şi seniori, la sprint şi poliatlon, deţinând 5 recorduri naţionale. Visul lui e unul singur: să participe la Jocurile Olimpice de iarnă.

Sunt cel mai rapid patinator viteză din ţară. M-am aflat în Germania pentru Cupa Mondială U23 şi urmează acum campionatul naţional. Sunt oarecum în cantonament. M-am apucat practicând fotbalul. M-am apucat în august. Am văzut nişte copii şi am zis că trebuie să încerc şi eu.

Reclamă

Am vrut să fac ceva diferit, nu ce fac toţi băieţii de vârsta mea. Când m-am urcat pe gheaţă, sentimentul era unic şi am decis că rămân la patinaj. Am avut gândul de a mă retrage. Am progresat destul de greu”, a spus Cosmin Nedelea, după performanţa obţinută în Germania.

Nedelea este legitimat la Corona Braşov, club care îi acoperă toate cheltuielile pentru a putea să se antreneze în Germania, cel puţin două luni şi jumătate pe an.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și