Închide meniul

Andrei Raţiu, performanţă incredibilă în La Liga! Capitolul la care este depăşit doar de Vinicius

Alex Masgras Publicat: 23 noiembrie 2023, 18:39

Reclamă
Andrei Raţiu, performanţă incredibilă în La Liga! Capitolul la care este depăşit doar de Vinicius

Andrei Raţiu, performanţă incredibilă în La Liga

Andrei Raţiu, în duel cu Vinicius, în Real Madrid - Rayo Vallecano / Profimedia

Andrei Raţiu a reuşit o performanţă incredibilă în La Liga! Fundaşul celor de la Rayo Vallecano este al doilea cel mai rapid fotbalist din acest sezon în prima ligă din Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raţiu a atras atenţia spaniolilor după meciul pe care Rayo Vallecano l-a disputat pe Santiago Bernabeu, în remiza cu Real Madrid. În meciul respectiv, el i-a făcut faţă cu brio lui Vinicius.

Andrei Raţiu, performanţă incredibilă în La Liga!

Andrei Raţiu face parte dintr-o companie selectă în acest sezon din La Liga. Fundaşul român de la Rayo Vallecano se află pe locul 2 într-un top al celor de la marca.com cu cei mai rapizi jucători din La Liga în acest sezon.

Raţiu a atins viteza de 35,6 km/h, în timp ce starul celor de la Real Madrid a atins o viteză de top de 36 km/h.

Top 10 al celor mai rapizi jucători din La Liga

Reclamă

Andrei Rațiu, live din vestiarul României. Momente de bucurie în vestiarul echipei naționale

După fluierul de final al meciului cu Israel, meci în care România a obţinut calificarea la EURO 2024, în vestiarul echipei naționale a început o adevărată petrecere. Andrei Rațiu, fundașul care a avut o prestație excelentă în partida din Ungaria, a pornit un videoclip în direct și a făcut publică bucuria coechipierilor.

În filmarea respectivă, Andrei Burcă și Marius Marin au venit lângă Rațiu și au râs pe seama lui Vinicius, jucătorul celor de la Real Madrid. Cei doi jucători ai naționalei au făcut referire la partida dintre echipa lui Carlo Ancelotti și Rayo Vallecano, în care Andrei Rațiu l-a marcat excelent pe superstarul brazilian.

„Vinicius, unde ești? Te rup Vinicius!”, au strigat coechipierii lui Rațiu.

Reclamă 4 / 0/3

Mai apoi, în cadru, a apărut și Valentin Mihăilă, jucătorul celor de la Parma, care a încasat un cartonaș roșu în duelul cu Israel. Acesta a fost apostrofat, în glumă, de colegii săi și a oferit o reacție spectaculoasă:

„(n.r. Ce ai făcut, bă?) Îmi pare rău că v-am băgat în sperieți”, a răspuns Valentin Mihăilă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și