Închide meniul
VIDEO

Andrei Rațiu, live din vestiarul României. ”Vinicius, unde ești? Te rup”. Mihăilă, ”certat” de colegi: ”Ce-ai făcut, bă?”

Alex Ioniță Publicat: 19 noiembrie 2023, 11:02

Reclamă
Andrei Rațiu, live din vestiarul României. ”Vinicius, unde ești? Te rup”. Mihăilă, ”certat” de colegi: ”Ce-ai făcut, bă?”

Bucuria din vestiarul echipei naționale / Captură FRF.TV

Andrei Rațiu a fost live din vestiarul României! Jucătorul celor de la Rayo Vallecano a imortalizat bucuria echipei naționale, dar a fost și protagonistul unor momente amuzante, alături de colegii săi!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elevii lui Edi Iordănescu au obținut calificarea la EURO după ce au învins selecționata din Israel, cu scorul de 2-1, în partida de la Felcsut. După această partidă, „tricolorii” mai au de jucat un meci în preliminarii. Este vorba despre duelul cu Elveția, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 21 noiembrie, de la ora 21:45.

Andrei Rațiu, live din vestiarul României. Momente de bucurie în vestiarul echipei naționale

După fluierul de final al meciului cu Israel, în vestiarul echipei naționale a început o adevărată petrecere. Andrei Rațiu, fundașul care a avut o prestație excelentă în partida din Ungaria, a pornit un videoclip în direct și a făcut publică bucuria coechipierilor. (VEZI AICI IMAGINI SENZAȚIONALE CU BUCURIA DIN VESTIARUL ECHIPEI NAȚIONALE).

În filmarea respectivă, Andrei Burcă și Marius Marin au venit lângă Rațiu și au râs pe seama lui Vinicius, jucătorul celor de la Real Madrid. Cei doi jucători ai naționalei au făcut referire la partida dintre echipa lui Carlo Ancelotti și Rayo Vallecano, în care Andrei Rațiu l-a marcat excelent pe superstarul brazilian.

„Vinicius, unde ești? Te rup Vinicius!” au strigat coechipierii lui Rațiu.

Reclamă

Mai apoi, în cadru, a apărut și Valentin Mihăilă, jucătorul celor de la Parma, care a încasat un cartonaș roșu în duelul cu Israel. Acesta a fost apostrofat, în glumă, de colegii săi și a oferit o reacție spectaculoasă:

„(n.r. Ce ai făcut, bă?) Îmi pare rău că v-am băgat în sperieți”, a răspuns Valentin Mihăilă.

Gică Popescu i-a lăudat pe „tricolori” după calificarea la EURO 2024

După performanța reușită de elevii lui Edi Iordănescu, „Baciul” a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a vorbit despre calificarea la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

În postarea respectivă, Gică Popescu a menționat faptul că actuala generație a echipei naționale are șansa de a crea amintiri pentru suporteri, care, în ultima perioadă, nu au avut motive de bucurie legate pe performanțele primei reprezentative. Totuși, acest lucru s-a schimbat, odată cu această calificare la EURO.

„Naționala are din nou șansa să creeze amintiri unice pentru suporteri la un turneu final. România e din nou calificată la EURO. Bravo, băieți!”, a fost mesajul postat de Gică Popescu, pe contul personal de Instagram.

De asemenea, acesta a postat și o fotografie, alături de mesajul pentru „tricolori”. În acea poză se regăsește „Generația de Aur”, înainte de startul unei partide.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și