Închide meniul

Andrei Raţiu, performanţă incredibilă în La Liga! Capitolul la care este depăşit doar de Vinicius

Alex Masgras Publicat: 23 noiembrie 2023, 18:39

Reclamă
Andrei Raţiu, performanţă incredibilă în La Liga! Capitolul la care este depăşit doar de Vinicius

Andrei Raţiu, performanţă incredibilă în La Liga

Andrei Raţiu, în duel cu Vinicius, în Real Madrid - Rayo Vallecano / Profimedia

Andrei Raţiu a reuşit o performanţă incredibilă în La Liga! Fundaşul celor de la Rayo Vallecano este al doilea cel mai rapid fotbalist din acest sezon în prima ligă din Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raţiu a atras atenţia spaniolilor după meciul pe care Rayo Vallecano l-a disputat pe Santiago Bernabeu, în remiza cu Real Madrid. În meciul respectiv, el i-a făcut faţă cu brio lui Vinicius.

Andrei Raţiu, performanţă incredibilă în La Liga!

Andrei Raţiu face parte dintr-o companie selectă în acest sezon din La Liga. Fundaşul român de la Rayo Vallecano se află pe locul 2 într-un top al celor de la marca.com cu cei mai rapizi jucători din La Liga în acest sezon.

Raţiu a atins viteza de 35,6 km/h, în timp ce starul celor de la Real Madrid a atins o viteză de top de 36 km/h.

Top 10 al celor mai rapizi jucători din La Liga

Reclamă

Andrei Rațiu, live din vestiarul României. Momente de bucurie în vestiarul echipei naționale

După fluierul de final al meciului cu Israel, meci în care România a obţinut calificarea la EURO 2024, în vestiarul echipei naționale a început o adevărată petrecere. Andrei Rațiu, fundașul care a avut o prestație excelentă în partida din Ungaria, a pornit un videoclip în direct și a făcut publică bucuria coechipierilor.

În filmarea respectivă, Andrei Burcă și Marius Marin au venit lângă Rațiu și au râs pe seama lui Vinicius, jucătorul celor de la Real Madrid. Cei doi jucători ai naționalei au făcut referire la partida dintre echipa lui Carlo Ancelotti și Rayo Vallecano, în care Andrei Rațiu l-a marcat excelent pe superstarul brazilian.

„Vinicius, unde ești? Te rup Vinicius!”, au strigat coechipierii lui Rațiu.

Reclamă 4 / 0/3

Mai apoi, în cadru, a apărut și Valentin Mihăilă, jucătorul celor de la Parma, care a încasat un cartonaș roșu în duelul cu Israel. Acesta a fost apostrofat, în glumă, de colegii săi și a oferit o reacție spectaculoasă:

„(n.r. Ce ai făcut, bă?) Îmi pare rău că v-am băgat în sperieți”, a răspuns Valentin Mihăilă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și