Închide meniul

Jurgen Klopp, mesaj savuros după conflictul dintre Pep Guardiola şi Darwin Nunez: „Nu am înţeles un cuvânt, dar îi iubesc!”

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2023, 19:58

Reclamă
Jurgen Klopp, mesaj savuros după conflictul dintre Pep Guardiola şi Darwin Nunez: „Nu am înţeles un cuvânt, dar îi iubesc!

Jurgen Klopp, mesaj savuros după conflictul dintre Pep Guardiola şi Darwin Nunez

Darwin Nunez, în conflict cu Pep Guardiola/ Profimedia

Jurgen Klopp a transmis un mesaj savuros, după conflictul dintre Pep Guardiola şi Darwin Nunez. La finalul derby-ului dintre Manchester City şi Liverpool, atacantul „cormoranilor” şi managerul campioanei au avut un schimb de replici pe teren, şi au fost calmaţi cu greu. Klopp a declarat că, în mod surprinzător, nu a fost implicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City şi Liverpool au încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul „de foc” din Premier League. Erling Haaland şi Trent Alexander Arnold au marcat în partidă.

Jurgen Klopp, mesaj savuros după conflictul dintre Pep Guardiola şi Darwin Nunez

Jurgen Klopp a intervenit pentru a-l calma pe Darwin Nunez. Managerul german al lui Liverpool a declarat că entuziasmul derby-ului şi-a spus cuvântul şi atacantul său nu s-a mai putut stăpâni.

Klopp a mai declarat că îl iubeşte atât pe Nunez, cât şi pe Guardiola, şi susţine că astfel de conflicte pot apărea la finalul unor dueluri încinse.

„Îi iubesc pe amândoi aşa că am încercat să-i calmez. Nu am fost deloc implicat, surprinzător. Nu sunt sigur că sunt persoana potrivită pentru a explica, pentru că nu ştiu 100% ce s-a întâmplat, nu am înţeles niciun cuvânt.

Reclamă

A fost emoţie. Pep a vrut să câştige, noi am vrut să câştigăm. Dar nimeni nu a câştigat şi evident, nimeni nu a fost fericit şi astfel de lucruri se pot întâmpla. Nu are legătură cu rivalitatea istorică dintre cluburi, nu cred că Darwin ştie ceva legat de asta”, a declarat Jurgen Klopp, conform dailymail.co.uk.

Despre schimbul de replici cu Darwin Nunez a oferit declaraţii şi Pep Guardiola. Managerul catalan a asigurat că nu s-a întâmplat nimic.

„Nimic nu s-a întâmplat. E mai puternic decât mine. Nimic nu s-a întâmplat. Nu este frustrare, sunt mulţumit”, a declarat şi Pep Guardiola.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland, record colosal după ce a marcat în Manchester City – Liverpool

Erling Haaland a stabilit un record colosal, după ce a marcat în remiza dintre Manchester City şi Liverpool, scor 1-1. Atacantul norvegian a ajuns la cifre fabuloase în tricoul „cetăţenilor”, graţie execuţiei din derby-ul cu „cormoranii”.

Erling Haaland a devenit jucătorul care a ajuns cel mai rapid la 50 de goluri marcate în Premier League. Atacantul lui Manchester City a avut nevoie de doar 48 de meciuri pentru a ajunge la această bornă spectaculoasă.

Erling Haaland a reuşit să deschidă scorul în derby-ul cu Liverpool în minutul 27. Atacantul lui Manchester City a punctat cu un şut din interiorul careului, din pasa lui Ake.

Haaland a doborât astfel recordul lui Andy Cole, cel care reuşise să ajungă la 50 de goluri marcate în Premier League, după 65 de meciuri bifate.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
20
mai
21:52
FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată
Vezi toate știrile
Citește și