Închide meniul

Jurgen Klopp, mesaj savuros după conflictul dintre Pep Guardiola şi Darwin Nunez: „Nu am înţeles un cuvânt, dar îi iubesc!”

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2023, 19:58

Reclamă
Jurgen Klopp, mesaj savuros după conflictul dintre Pep Guardiola şi Darwin Nunez: „Nu am înţeles un cuvânt, dar îi iubesc!

Jurgen Klopp, mesaj savuros după conflictul dintre Pep Guardiola şi Darwin Nunez

Darwin Nunez, în conflict cu Pep Guardiola/ Profimedia

Jurgen Klopp a transmis un mesaj savuros, după conflictul dintre Pep Guardiola şi Darwin Nunez. La finalul derby-ului dintre Manchester City şi Liverpool, atacantul „cormoranilor” şi managerul campioanei au avut un schimb de replici pe teren, şi au fost calmaţi cu greu. Klopp a declarat că, în mod surprinzător, nu a fost implicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City şi Liverpool au încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul „de foc” din Premier League. Erling Haaland şi Trent Alexander Arnold au marcat în partidă.

Jurgen Klopp, mesaj savuros după conflictul dintre Pep Guardiola şi Darwin Nunez

Jurgen Klopp a intervenit pentru a-l calma pe Darwin Nunez. Managerul german al lui Liverpool a declarat că entuziasmul derby-ului şi-a spus cuvântul şi atacantul său nu s-a mai putut stăpâni.

Klopp a mai declarat că îl iubeşte atât pe Nunez, cât şi pe Guardiola, şi susţine că astfel de conflicte pot apărea la finalul unor dueluri încinse.

„Îi iubesc pe amândoi aşa că am încercat să-i calmez. Nu am fost deloc implicat, surprinzător. Nu sunt sigur că sunt persoana potrivită pentru a explica, pentru că nu ştiu 100% ce s-a întâmplat, nu am înţeles niciun cuvânt.

Reclamă
Reclamă 4

A fost emoţie. Pep a vrut să câştige, noi am vrut să câştigăm. Dar nimeni nu a câştigat şi evident, nimeni nu a fost fericit şi astfel de lucruri se pot întâmpla. Nu are legătură cu rivalitatea istorică dintre cluburi, nu cred că Darwin ştie ceva legat de asta”, a declarat Jurgen Klopp, conform dailymail.co.uk.

Despre schimbul de replici cu Darwin Nunez a oferit declaraţii şi Pep Guardiola. Managerul catalan a asigurat că nu s-a întâmplat nimic.

„Nimic nu s-a întâmplat. E mai puternic decât mine. Nimic nu s-a întâmplat. Nu este frustrare, sunt mulţumit”, a declarat şi Pep Guardiola.

Reclamă

Erling Haaland, record colosal după ce a marcat în Manchester City – Liverpool

Erling Haaland a stabilit un record colosal, după ce a marcat în remiza dintre Manchester City şi Liverpool, scor 1-1. Atacantul norvegian a ajuns la cifre fabuloase în tricoul „cetăţenilor”, graţie execuţiei din derby-ul cu „cormoranii”.

Erling Haaland a devenit jucătorul care a ajuns cel mai rapid la 50 de goluri marcate în Premier League. Atacantul lui Manchester City a avut nevoie de doar 48 de meciuri pentru a ajunge la această bornă spectaculoasă.

Erling Haaland a reuşit să deschidă scorul în derby-ul cu Liverpool în minutul 27. Atacantul lui Manchester City a punctat cu un şut din interiorul careului, din pasa lui Ake.

Haaland a doborât astfel recordul lui Andy Cole, cel care reuşise să ajungă la 50 de goluri marcate în Premier League, după 65 de meciuri bifate.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și