Închide meniul

Jurgen Klopp, mesaj savuros după conflictul dintre Pep Guardiola şi Darwin Nunez: „Nu am înţeles un cuvânt, dar îi iubesc!”

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2023, 19:58

Reclamă
Jurgen Klopp, mesaj savuros după conflictul dintre Pep Guardiola şi Darwin Nunez: „Nu am înţeles un cuvânt, dar îi iubesc!

Jurgen Klopp, mesaj savuros după conflictul dintre Pep Guardiola şi Darwin Nunez

Darwin Nunez, în conflict cu Pep Guardiola/ Profimedia

Jurgen Klopp a transmis un mesaj savuros, după conflictul dintre Pep Guardiola şi Darwin Nunez. La finalul derby-ului dintre Manchester City şi Liverpool, atacantul „cormoranilor” şi managerul campioanei au avut un schimb de replici pe teren, şi au fost calmaţi cu greu. Klopp a declarat că, în mod surprinzător, nu a fost implicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City şi Liverpool au încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul „de foc” din Premier League. Erling Haaland şi Trent Alexander Arnold au marcat în partidă.

Jurgen Klopp, mesaj savuros după conflictul dintre Pep Guardiola şi Darwin Nunez

Jurgen Klopp a intervenit pentru a-l calma pe Darwin Nunez. Managerul german al lui Liverpool a declarat că entuziasmul derby-ului şi-a spus cuvântul şi atacantul său nu s-a mai putut stăpâni.

Klopp a mai declarat că îl iubeşte atât pe Nunez, cât şi pe Guardiola, şi susţine că astfel de conflicte pot apărea la finalul unor dueluri încinse.

„Îi iubesc pe amândoi aşa că am încercat să-i calmez. Nu am fost deloc implicat, surprinzător. Nu sunt sigur că sunt persoana potrivită pentru a explica, pentru că nu ştiu 100% ce s-a întâmplat, nu am înţeles niciun cuvânt.

Reclamă

A fost emoţie. Pep a vrut să câştige, noi am vrut să câştigăm. Dar nimeni nu a câştigat şi evident, nimeni nu a fost fericit şi astfel de lucruri se pot întâmpla. Nu are legătură cu rivalitatea istorică dintre cluburi, nu cred că Darwin ştie ceva legat de asta”, a declarat Jurgen Klopp, conform dailymail.co.uk.

Despre schimbul de replici cu Darwin Nunez a oferit declaraţii şi Pep Guardiola. Managerul catalan a asigurat că nu s-a întâmplat nimic.

„Nimic nu s-a întâmplat. E mai puternic decât mine. Nimic nu s-a întâmplat. Nu este frustrare, sunt mulţumit”, a declarat şi Pep Guardiola.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland, record colosal după ce a marcat în Manchester City – Liverpool

Erling Haaland a stabilit un record colosal, după ce a marcat în remiza dintre Manchester City şi Liverpool, scor 1-1. Atacantul norvegian a ajuns la cifre fabuloase în tricoul „cetăţenilor”, graţie execuţiei din derby-ul cu „cormoranii”.

Erling Haaland a devenit jucătorul care a ajuns cel mai rapid la 50 de goluri marcate în Premier League. Atacantul lui Manchester City a avut nevoie de doar 48 de meciuri pentru a ajunge la această bornă spectaculoasă.

Erling Haaland a reuşit să deschidă scorul în derby-ul cu Liverpool în minutul 27. Atacantul lui Manchester City a punctat cu un şut din interiorul careului, din pasa lui Ake.

Haaland a doborât astfel recordul lui Andy Cole, cel care reuşise să ajungă la 50 de goluri marcate în Premier League, după 65 de meciuri bifate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și