Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia lui Ionuţ Iftimoaie. Maria întoarce toate privirile şi vrea să dea o nouă lovitură în afaceri

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 noiembrie 2023, 10:32 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 12:46

Reclamă

Cât de frumoasă este soţia lui Ionuţ Iftimoaie. Maria şi Ionuţ Iftimoaie trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 20 de ani. Cei doi au împreună 3 copii: Nicole Maria, Nicholas Ionuţ şi pe Ioana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Iftimoaie a luat o decizie radicală. Urmează un curs de micropigmentare sprâncene și buze şi va începe să profeseze în acest domeniu. Maria Iftimoaie mai are şi o afacere cu haine, la care a anunţat că nu va renunţa. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU SOŢIA LUI IONUŢ IFTIMOAIE ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este soţia lui Ionuţ Iftimoaie

Deşi are o activitate profesională intensă, Maria Iftimoaie este o prezenţă discretă în spaţiul public, spre deosebire de mai celebrul său soţ. Maria are, în prezent, un atelier de croitorie şi a anunţat că nu va renunţşa la ea, chiar dacă va avea altă profesie.

Oarecum vreau să mă reprofilez profesional dar afacerea pe care o am cu haine nu o las, dar îmi doresc să fac mai multe în viață. Din luna decembrie o să încep să profesez în acest domeniu la o clinică în Comănești (Bacău – n.r) unde locuim noi. Nu am stabilit încă prețurile dar cred că sprâncenele pe care eu le voi micropigmenta vor fi undeva la 1.000 de lei iar micropigmentarea buzelor în jur de 1.200 de lei.

Îmi place ce fac și mă descurc bine, zic eu. Am fost ajutată foarte mult de faptul că am talent la desen. La fel ca și în modă cu rochițele pe care eu le fac pentru doamne și domnișoare. Ionuț nu spune nimic. Mă susține în tot ceea ce vreau să fac. Este alături de mine, mereu a fost alături de mine. Mă simt o femeie norocoasă și împlinită atunci când mă raportez strict la familia mea”, a spus Maria, soţia lui Ionuţ Iftimoaie, conform click.ro.

Reclamă

Ionuţ Iftimoaie este un fost luptător român de kickboxing.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:38 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și