Închide meniul

Atacantul dorit de Gigi Becali a jucat la o fostă câştigătoare de Liga Campionilor. Lovitura uriaşă pe care o dă patronul FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 noiembrie 2023, 13:06

Reclamă
Atacantul dorit de Gigi Becali a jucat la o fostă câştigătoare de Liga Campionilor. Lovitura uriaşă pe care o dă patronul FCSB

Atacantul dorit de Gigi Becali a jucat la o fostă câştigătoare de Liga Campionilor

Profimedia

Atacantul dorit de Gigi Becali a jucat la o fostă câştigătoare de Liga Campionilor. Gigi Becali a anunţat că a făcut deja o ofertă pentru Ally Samatta, atacantul celor de la PAOK Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e pe cale să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Îl vrea pe atacantul lui Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic, Ally Samatta, anunţă fanatik.ro.

Atacantul dorit de Gigi Becali a jucat la o fostă câştigătoare de Liga Campionilor

Ally Samatta, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în acest sezon la PAOK Salonic, după ce i s-a terminat cu Fenerbahce. Samatta a marcat 2 goluri în 10 partide jucate pentru PAOK în campionat. În prezent, Ally Samatta este cotat la 2.500.000 de euro. În cariera sa, Samatta a mai jucat la Aston Villa, echipă ce a câştigat Liga Campionilor în 1982.

Gigi Becali e gata de primul mare transfer al iernii la FCSB. Şi-a dat ok pentru atacantul care vine să îi ia locul lui Andrea Compagno. Becali a trimis deja o ofertă oficială.

„Trebuie să creștem. Adică să vedem care sunt hibele, să le înlăturăm și venim cu noutăți. Adică să aduci alt jucător, până funcționează. Acum, la ora asta, echipa e extraordinar. Dar avem nevoie de un număr 8 și de un atacant central. 

Reclamă
Reclamă 4

Am făcut o ofertă pentru un atacant, să vedem ce răspuns primim. E din străinătate. Nu dau milioane. Până într-un milion. Am făcut ofertă de 800.000 de euro. E din străinătate. E din Africa, dar nu Africa de Sud. Joacă mai încoace… În țările mai albe„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Becali a mai spus că singurul atacant de care îi place în Liga 1 este Otele. Marele defect al vârfului de la CFR Cluj este că nu marchează multe goluri.

„În România nu ai pe cine să iei. Singurul care îmi place e Otele, dar văd că nu dă goluri. Vreau un jucător precum Compagno, dar să poată țină mai mult de minge, nu să dea toate mingile la adversar. Să fie puțin mai tehnic. Nu spun că nu e bun, dar toate mingile le dai la adversari? I-am zis lui MM Stoica că toate echipele din Liga 1 au  un atacant mai bun decât noi.

Reclamă

Pentru mijlocaș nu am făcut ofertă. Dar trebuie neapărat. Am ajuns la concluzia că cel mai important e să ai mijlocul. Dacă faci asta, ajungi și în atac, și nici adversarii nu ajuns la fundașii tăi”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și