Închide meniul

Atacantul dorit de Gigi Becali a jucat la o fostă câştigătoare de Liga Campionilor. Lovitura uriaşă pe care o dă patronul FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 noiembrie 2023, 13:06

Reclamă
Atacantul dorit de Gigi Becali a jucat la o fostă câştigătoare de Liga Campionilor. Lovitura uriaşă pe care o dă patronul FCSB

Atacantul dorit de Gigi Becali a jucat la o fostă câştigătoare de Liga Campionilor

Profimedia

Atacantul dorit de Gigi Becali a jucat la o fostă câştigătoare de Liga Campionilor. Gigi Becali a anunţat că a făcut deja o ofertă pentru Ally Samatta, atacantul celor de la PAOK Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e pe cale să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Îl vrea pe atacantul lui Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic, Ally Samatta, anunţă fanatik.ro.

Atacantul dorit de Gigi Becali a jucat la o fostă câştigătoare de Liga Campionilor

Ally Samatta, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în acest sezon la PAOK Salonic, după ce i s-a terminat cu Fenerbahce. Samatta a marcat 2 goluri în 10 partide jucate pentru PAOK în campionat. În prezent, Ally Samatta este cotat la 2.500.000 de euro. În cariera sa, Samatta a mai jucat la Aston Villa, echipă ce a câştigat Liga Campionilor în 1982.

Gigi Becali e gata de primul mare transfer al iernii la FCSB. Şi-a dat ok pentru atacantul care vine să îi ia locul lui Andrea Compagno. Becali a trimis deja o ofertă oficială.

„Trebuie să creștem. Adică să vedem care sunt hibele, să le înlăturăm și venim cu noutăți. Adică să aduci alt jucător, până funcționează. Acum, la ora asta, echipa e extraordinar. Dar avem nevoie de un număr 8 și de un atacant central. 

Reclamă

Am făcut o ofertă pentru un atacant, să vedem ce răspuns primim. E din străinătate. Nu dau milioane. Până într-un milion. Am făcut ofertă de 800.000 de euro. E din străinătate. E din Africa, dar nu Africa de Sud. Joacă mai încoace… În țările mai albe„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Becali a mai spus că singurul atacant de care îi place în Liga 1 este Otele. Marele defect al vârfului de la CFR Cluj este că nu marchează multe goluri.

„În România nu ai pe cine să iei. Singurul care îmi place e Otele, dar văd că nu dă goluri. Vreau un jucător precum Compagno, dar să poată țină mai mult de minge, nu să dea toate mingile la adversar. Să fie puțin mai tehnic. Nu spun că nu e bun, dar toate mingile le dai la adversari? I-am zis lui MM Stoica că toate echipele din Liga 1 au  un atacant mai bun decât noi.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mijlocaș nu am făcut ofertă. Dar trebuie neapărat. Am ajuns la concluzia că cel mai important e să ai mijlocul. Dacă faci asta, ajungi și în atac, și nici adversarii nu ajuns la fundașii tăi”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” Vezi toate știrile
Citește și