Închide meniul

Alexandru Chipciu, ironizat în direct de Gabi Balint: „Trăieşte mai mult la interviuri!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2023, 8:33

Reclamă
Alexandru Chipciu, ironizat în direct de Gabi Balint: „Trăieşte mai mult la interviuri!

Alexandru Chipciu a fost ironizat în direct de Gabi Balint, după interviul dat la finalul partidei cu Rapid

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Alexandru Chipciu a fost ironizat în direct de Gabi Balint, după interviul dat la finalul partidei cu Rapid. Chipciu a marcat un gol în victoria celor de la Universitatea Cluj în Giuleşti, scor 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint nu a uitat nici afirmaţiile lui Chipciu legate de răzbiul de identitate dintre CSA Steaua şi FCSB. La acel moment, Chipciu a spus că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei. Şi după partida cu Rapid, Chipciu a oferit un interviu exploziv, iar Balint a reacţionat imediat.

Alexandru Chipciu, ironizat în direct de Gabi Balint

”El trăiește mai mult la interviuri, decât pe teren. Calm, s-a terminat meciul, fii mai calm”, a spus Gabi Balint la digisport.ro.

Ce răspuns a avut Alex Chipciu pentru fanii Rapidului care l-au înjurat

Ce răspuns a avut Alex Chipciu pentru fanii Rapidului. Jucătorul celor de la U Cluj a vorbit despre victoria echipei sale, care s-a apropiat de locurile de play-off. La finalul partidei, fostul jucător de la FCSB a dezvăluit faptul că suporterii din Giulești l-au înjurat atât pe el, cât și pe familia acestuia. Totodată, a vorbit și despre partidă, dar și despre echipa națională a României, care s-a calificat la EURO 2024.

„A fost o victorie grea, și fizic suntem foarte obosiți și răgușiți. La un moment dat am părut că vom lua multe goluri, dar e bine că ne-am schimbat sistemul din mers. Ne-au văzut slăbiciunile la început.

Reclamă

Ne-a ieșit, suntem fericiți. Nici nu poți să te bucuri de victoriile astea frumoase când pierdem sau facem egal pe teren propriu. Vrem să legăm victorii și să putem spera la mai mult. La meciul cu Voluntari am fost defavorizați, la program.

Căutăm să câștigăm și la meciurile de acasă, avem un public mare, dar e frumos să câștigi și în deplasare.

Fanii m-au înjurat mai mult, de mamă, de soție, se scanda și de Steaua. Îți dă și o stare bună, să te lupți mai mult. Cu toată atmosfera asta nici nu te mai poți bucura de gol, publicul împinge adversarii. E bine că am câștigat, e foarte strâns campionatul, e mult mai strâns decât în anul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut speranțe că vom intra în play-off, obiectivul nostru sunt locurile 7-9. Pe locurile de play-off sunt echipe de nivelul nostru, Hermannstadt, Petrolul. Fotbalul e foarte imprevizibil în Liga 1.

Eu vreau să trăiesc intensitatea fotbalului, cât mi-a mai rămas. Vreau să joc, să mă bucur. Când a murit tata nu am fost concentrat pe fotbal, 1 an sau 2, dar acum este mai multă bucurie. Sunt și suporterii. Joci pentru momentele astea, nu pentru bani. Nu vreau să vorbesc despre echipa națională. Am lucrat cu Edi Iordănescu, nu mai vreau să vorbesc, iar se interpretează, Ar fi penibil să vorbesc.

Cred că putem obține mai mult decât în Franța. Cu selecționata Franței au făcut un meci fabulos. Șo acum am demonstrat, e imprevizibil”, a spus Alexandru Chipciu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și