Închide meniul

„M-au înjurat de mamă, de soţie. Se scanda şi de Steaua” Ce răspuns a avut Alex Chipciu pentru fanii Rapidului

Alex Ioniță Publicat: 27 noiembrie 2023, 22:52

Reclamă
„M-au înjurat de mamă, de soţie. Se scanda şi de Steaua Ce răspuns a avut Alex Chipciu pentru fanii Rapidului

"M-au înjurat de mamă, de soţie. Se scanda şi de Steaua" Ce răspuns a avut Alex Chipciu pentru fanii Rapidului

Alexandru Chipciu / Profimedia

Ce răspuns a avut Alex Chipciu pentru fanii Rapidului. Jucătorul celor de la U Cluj a vorbit despre victoria echipei sale, care s-a apropiat de locurile de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rapid și U Cluj a contat pentru etapa cu numărul 17 a sezonului de Liga 1. Victoria „șepcilor roșii” a putut fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„M-au înjurat de mamă, de soţie. Se scanda şi de Steaua” Ce răspuns a avut Alex Chipciu pentru fanii Rapidului. Declarația este de-a dreptul senzațională

La finalul partidei, fostul jucător de la FCSB a dezvăluit faptul că suporterii din Giulești l-au înjurat atât pe el, cât și pe familia acestuia. Totodată, a vorbit și despre partidă, dar și despre echipa națională a României, care s-a calificat la EURO 2024.

„A fost o victorie grea, și fizic suntem foarte obosiți și răgușiți. La un moment dat am părut că vom lua multe goluri, dar e bine că ne-am schimbat sistemul din mers. Ne-au văzut slăbiciunile la început.

Ne-a ieșit, suntem fericiți. Nici nu poți să te bucuri de victoriile astea frumoase când pierdem sau facem egal pe teren propriu. Vrem să legăm victorii și să putem spera la mai mult. La meciul cu Voluntari am fost defavorizați, la program.

Reclamă

Căutăm să câștigăm și la meciurile de acasă, avem un public mare, dar e frumos să câștigi și în deplasare.

Fanii m-au înjurat mai mult, de mamă, de soție, se scanda și de Steaua. Îți dă și o stare bună, să te lupți mai mult. Cu toată atmosfera asta nici nu te mai poți bucura de gol, publicul împinge adversarii. E bine că am câștigat, e foarte strâns campionatul, e mult mai strâns decât în anul trecut.

Am avut speranțe că vom intra în play-off, obiectivul nostru sunt locurile 7-9. Pe locurile de play-off sunt echipe de nivelul nostru, Hermannstadt, Petrolul. Fotbalul e foarte imprevizibil în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Eu vreau să trăiesc intensitatea fotbalului, cât mi-a mai rămas. Vreau să joc, să mă bucur. Când a murit tata nu am fost concentrat pe fotbal, 1 an sau 2, dar acum este mai multă bucurie. Sunt și suporterii. Joci pentru momentele astea, nu pentru bani. Nu vreau să vorbesc despre echipa națională. Am lucrat cu Edi Iordănescu, nu mai vreau să vorbesc, iar se interpretează, Ar fi penibil să vorbesc.

Cred că putem obține mai mult decât în Franța. Cu selecționata Franței au făcut un meci fabulos. Șo acum am demonstrat, e imprevizibil”, a spus Alexandru Chipciu, potrivit digisport.ro.

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a învins-o de unul singur pe Rapid

Primul jucător care a vorbit după meci a fost Ianis Stoica, omul care a adus victoria clujenilor. Acesta a fost decisiv și a contribuit la toate golurile marcate de clujeni.

Jucătorul împrumutat de la FCSB a vorbit despre partidă, dar și despre faptul că Mihai Stoica a anunțat că acesta ar putea fi transferat la U Cluj.

„Ne-am zis că nu concepem, vrem doar să câștigăm. Antrenorul ne-a spus că trebuie să luăm cele 3 puncte. Am fi pierdut contactul cu play-off-ul, a fost important să câștigăm. Contează că am luat 3 puncte și că rămânem în grafic pentru play-off.

E o victorie foarte mare, Rapid e o candidată la titlu, are toate șansele să câștige acest campionat, dar noi ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte. Noi încercăm să jucăm la fel, uneori ne iese, alteori nu. Rămânem pe aceași linie, ne dorim ca la final să fim în play-off.

Nu vreau să vorbesc despre transferuri, încerc să îmi fac treaba cât pot eu de bine. Aparțin de un club, momentan sunt aici, încerc să îmi fac treaba cât mai bine. Mă simt important, am minute.

Reclamă

Nistor îmi spune mereu să plec, îmi dă pasă și așa se crează pericolul”, a spus Ianis Stoica.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și