Închide meniul

Alexandru Chipciu, ironizat în direct de Gabi Balint: „Trăieşte mai mult la interviuri!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2023, 8:33

Reclamă
Alexandru Chipciu, ironizat în direct de Gabi Balint: „Trăieşte mai mult la interviuri!

Alexandru Chipciu a fost ironizat în direct de Gabi Balint, după interviul dat la finalul partidei cu Rapid

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Alexandru Chipciu a fost ironizat în direct de Gabi Balint, după interviul dat la finalul partidei cu Rapid. Chipciu a marcat un gol în victoria celor de la Universitatea Cluj în Giuleşti, scor 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint nu a uitat nici afirmaţiile lui Chipciu legate de răzbiul de identitate dintre CSA Steaua şi FCSB. La acel moment, Chipciu a spus că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei. Şi după partida cu Rapid, Chipciu a oferit un interviu exploziv, iar Balint a reacţionat imediat.

Alexandru Chipciu, ironizat în direct de Gabi Balint

”El trăiește mai mult la interviuri, decât pe teren. Calm, s-a terminat meciul, fii mai calm”, a spus Gabi Balint la digisport.ro.

Ce răspuns a avut Alex Chipciu pentru fanii Rapidului care l-au înjurat

Ce răspuns a avut Alex Chipciu pentru fanii Rapidului. Jucătorul celor de la U Cluj a vorbit despre victoria echipei sale, care s-a apropiat de locurile de play-off. La finalul partidei, fostul jucător de la FCSB a dezvăluit faptul că suporterii din Giulești l-au înjurat atât pe el, cât și pe familia acestuia. Totodată, a vorbit și despre partidă, dar și despre echipa națională a României, care s-a calificat la EURO 2024.

„A fost o victorie grea, și fizic suntem foarte obosiți și răgușiți. La un moment dat am părut că vom lua multe goluri, dar e bine că ne-am schimbat sistemul din mers. Ne-au văzut slăbiciunile la început.

Reclamă

Ne-a ieșit, suntem fericiți. Nici nu poți să te bucuri de victoriile astea frumoase când pierdem sau facem egal pe teren propriu. Vrem să legăm victorii și să putem spera la mai mult. La meciul cu Voluntari am fost defavorizați, la program.

Căutăm să câștigăm și la meciurile de acasă, avem un public mare, dar e frumos să câștigi și în deplasare.

Fanii m-au înjurat mai mult, de mamă, de soție, se scanda și de Steaua. Îți dă și o stare bună, să te lupți mai mult. Cu toată atmosfera asta nici nu te mai poți bucura de gol, publicul împinge adversarii. E bine că am câștigat, e foarte strâns campionatul, e mult mai strâns decât în anul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut speranțe că vom intra în play-off, obiectivul nostru sunt locurile 7-9. Pe locurile de play-off sunt echipe de nivelul nostru, Hermannstadt, Petrolul. Fotbalul e foarte imprevizibil în Liga 1.

Eu vreau să trăiesc intensitatea fotbalului, cât mi-a mai rămas. Vreau să joc, să mă bucur. Când a murit tata nu am fost concentrat pe fotbal, 1 an sau 2, dar acum este mai multă bucurie. Sunt și suporterii. Joci pentru momentele astea, nu pentru bani. Nu vreau să vorbesc despre echipa națională. Am lucrat cu Edi Iordănescu, nu mai vreau să vorbesc, iar se interpretează, Ar fi penibil să vorbesc.

Cred că putem obține mai mult decât în Franța. Cu selecționata Franței au făcut un meci fabulos. Șo acum am demonstrat, e imprevizibil”, a spus Alexandru Chipciu, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și