Închide meniul

Fanii lui Manchester United se revoltă după gafa lui Andre Onana: „El e problema”

Alex Ioniță Publicat: 29 noiembrie 2023, 23:07

Reclamă
Fanii lui Manchester United se revoltă după gafa lui Andre Onana: El e problema”

Fanii lui Manchester United se revoltă după gafa lui Andre Onana.

Andre Onana, după meciul cu Galatasaray / Profimedia

Fanii lui Manchester United se revoltă după gafa lui Andre Onana. O parte din susținătorii grupării de pe Old Trafford au avut o serie de reacții dure după ce favoriții au remizat în UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Galatasaray și Manchester United s-a încheiat cu scorul de 3-3 și a contat pentru etapa cu numărul 5 a grupelor UEFA Champions League. În cadrul acestui meci, portarul „diavolilor” a făcut un gol cadou, după ce a scăpat mingea în poartă după o execuție a lui Zyiech.

Fanii lui Manchester United se revoltă după gafa lui Andre Onana. Mesaje dure pe rețelele de socializare

La finalul partidei dintre Galatasaray și Manchester United, care a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro, fanii clubului englez au avut o serie de reacții dure pe rețelele de socializare, având în vedere faptul că echipa favorită ar putea fi eliminată din UEFA Champions League.

O parte din susținătorii echipei pregătite de Erik ten Hag sunt de părere că portarul transferat după plecarea lui David de Gea este principalul vinovat pentru rezultatele slabe ale clubului.

„El e problema de la Manchester United!”; „Dați-l afară pe Andre Onana!”; „Nu înțeleg cum Onana încă mai e portarul nostru după atâtea gafe”, au fost o parte din mesajele fanilor, de la finalul partidei cu Galatasaray.

Reclamă

Andre Onana a ajuns în lotul „diavolilor” în schimbul sumei de 50,2 milioane de euro. Acesta a fost anunțat ca fiind un mare talent, dar i-a dezamăgit pe suporterii clubului, având în vedere faptul că face foarte multe gafe care o costă pe Manchester United.

Andre Onana a comis o gafă uriașă în Galatasaray – Manchester United

Adus pentru a-l înlocui pe David de Gea, care a plecat de la Manchester United din postura de jucător liber de contract, în această vară, Onana are un sezon dezastruos, având în vedere gafele imense pe care le-a făcut de la startul noii stagiuni.

Partida de la Istanbul a fost un adevărat „thriller”, după ce s-au marcat 6 goluri până în minutul 71 al acestui duel. Totuși, singurul om care a fost remarcat negativ a fost chiar portarul „diavolilor”, Andre Onana, care a primit un gol uluitor de la fostul său coleg de la Ajax, Hakim Ziyech.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 62 al partidei, la scorul de 3-1 pentru echipa pregătită de Erik ten Hag, cei de la Galatasaray au primit o lovitură liberă dintr-o poziție care nu aducea un pericul direct către poarta apărată de Andre Onana.

Executantul acesteia a fost Hakim Ziyech, care a trimis balonul către poartă, de la o distanță considerabilă. Portarul „diavolilor” ar fi putut prinde balonul fără nicio problemă, dar acesta a ratat intervenția și și-a scăpat mingea în poartă. (VEZI AICI IMAGINILE).

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:23 Dinamo vrea să transfere un campion al României! „Câinii” au planuri mari înainte de barajul cu Csikszereda 14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua Vezi toate știrile
Citește și