Închide meniul

Fanii lui Manchester United se revoltă după gafa lui Andre Onana: „El e problema”

Alex Ioniță Publicat: 29 noiembrie 2023, 23:07

Reclamă
Fanii lui Manchester United se revoltă după gafa lui Andre Onana: El e problema”

Fanii lui Manchester United se revoltă după gafa lui Andre Onana.

Andre Onana, după meciul cu Galatasaray / Profimedia

Fanii lui Manchester United se revoltă după gafa lui Andre Onana. O parte din susținătorii grupării de pe Old Trafford au avut o serie de reacții dure după ce favoriții au remizat în UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Galatasaray și Manchester United s-a încheiat cu scorul de 3-3 și a contat pentru etapa cu numărul 5 a grupelor UEFA Champions League. În cadrul acestui meci, portarul „diavolilor” a făcut un gol cadou, după ce a scăpat mingea în poartă după o execuție a lui Zyiech.

Fanii lui Manchester United se revoltă după gafa lui Andre Onana. Mesaje dure pe rețelele de socializare

La finalul partidei dintre Galatasaray și Manchester United, care a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro, fanii clubului englez au avut o serie de reacții dure pe rețelele de socializare, având în vedere faptul că echipa favorită ar putea fi eliminată din UEFA Champions League.

O parte din susținătorii echipei pregătite de Erik ten Hag sunt de părere că portarul transferat după plecarea lui David de Gea este principalul vinovat pentru rezultatele slabe ale clubului.

„El e problema de la Manchester United!”; „Dați-l afară pe Andre Onana!”; „Nu înțeleg cum Onana încă mai e portarul nostru după atâtea gafe”, au fost o parte din mesajele fanilor, de la finalul partidei cu Galatasaray.

Reclamă

Andre Onana a ajuns în lotul „diavolilor” în schimbul sumei de 50,2 milioane de euro. Acesta a fost anunțat ca fiind un mare talent, dar i-a dezamăgit pe suporterii clubului, având în vedere faptul că face foarte multe gafe care o costă pe Manchester United.

Andre Onana a comis o gafă uriașă în Galatasaray – Manchester United

Adus pentru a-l înlocui pe David de Gea, care a plecat de la Manchester United din postura de jucător liber de contract, în această vară, Onana are un sezon dezastruos, având în vedere gafele imense pe care le-a făcut de la startul noii stagiuni.

Partida de la Istanbul a fost un adevărat „thriller”, după ce s-au marcat 6 goluri până în minutul 71 al acestui duel. Totuși, singurul om care a fost remarcat negativ a fost chiar portarul „diavolilor”, Andre Onana, care a primit un gol uluitor de la fostul său coleg de la Ajax, Hakim Ziyech.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 62 al partidei, la scorul de 3-1 pentru echipa pregătită de Erik ten Hag, cei de la Galatasaray au primit o lovitură liberă dintr-o poziție care nu aducea un pericul direct către poarta apărată de Andre Onana.

Executantul acesteia a fost Hakim Ziyech, care a trimis balonul către poartă, de la o distanță considerabilă. Portarul „diavolilor” ar fi putut prinde balonul fără nicio problemă, dar acesta a ratat intervenția și și-a scăpat mingea în poartă. (VEZI AICI IMAGINILE).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și