Costel Caran, Nuredin Beinur şi Vasi Geambazi / colaj Facebook
Legătura uluitoare dintre nepotul lui Gigi Becali şi clanul Caran. Stenograme din dosarul Caranilor au scos la iveală că liderii clanului ar fi încercat să se implice, prin Nuredin Beinur, cunoscut ca “Spaima litoralului”, într-un restaurant de lux din Capitală.
Restaurantul îi aparţinea omului de afaceri Adrian Thiess, dar presa a dezvăluit că Vasi Geambazi l-a preluat, iar Adrian Mititelu Jr şi Nuredin Beinur urmau să fie şi ei implicaţi în afacere. De altfel, Vasi Geambazi a recunoscut că a preluat restaurantul.
Legătura uluitoare dintre nepotul lui Gigi Becali şi clanul Caran!
Stenogramele din dosarul DIICOT au fost publicate de gandul.ro. În stenogramele respective Nuredin Beinur, zis “Spaima litoralului”, discuta cu doi dintre liderii clanului, Costel şi Emil.
Nuredin Beinur este foarte apropiat de Costel Caran. Şi el a fost reţinut în cadrul percheziţiilor de amploare făcute de DIICOT, dar nu a fost arestat preventiv.
“Băi, noi nu suntem în stare să luăm un restaurant? Urmează ceva tare pe Nordului”
Într-una dintre discuţiile interceptate, Nuredin Beinur îl sună pe Costel Caran, care se întâmplă să fie chiar cu Emil Caran. Discuţiile au fost, cel mai probabil, interceptate, în maşina lui Costel Caran.
“Nici nu mai ştiu ce să mai zic”
Vasile Geambazi confirma că a preluat restaurantul
Atunci când a apărut informaţia că Vasi Geambazi s-ar putea asocia cu Nuredin Beinur şi Adrian Mititelu Jr pentru a prelua restaurantul lui Thiess, nepotul lui Gigi Becali confirma informaţia.
„Da, am preluat noi contractul, e adevărat. În primul rând, vom schimba denumirea. Păi, cum să fie localul numit Boschetărie? Nu știu cine a venit cu ideea asta de marketing. Poate o vom numi Barosa… de la barosani. Glumesc acum”, a declarat Vasi Geambazi pentru cancan.ro.
„Adrian Thiess nu făcuse localul pentru a câștiga bani, ci mai mult pentru noi. El pierdea bani. Și el, și bărbatul Deliei. Pierdea bani mulți în fiecare lună. Acolo era mai mult gratis, o friptură era cinci lei. Nici nu-și scotea banii pe carne. Dar acum îl fac restaurant de lux, cred că nici lume multă nu va mai merge, dar va fi ceva deosebit. Vor băga bani mulți. Îl luam eu dacă voiam, dar nu mă mai ocup de așa ceva. Am avut saloane de nuntă, le-am dat pe toate”, declara Dumitru Dragomir despre locaţia respectivă pentru aceeaşi sursă.
- Noi stenograme incredibile din dosarul Caranilor
- Cum ar fi intermediat Nuredin Beinur, zis “Spaima litoralului”, o afacere între Carani şi nepotul lui Gigi Becali
- NBA și NHL se văd live exclusiv în AntenaPLAY
- Aplicaţia Antena Sport poate fi descărcată gratuit acum din AppStore şi GooglePlay
- “De la divă la sclavă”. Mădălina Ghenea, detalii mai puţin ştiute din cariera ei. Când a plecat prima dată din România
- Nepotul cel mare al lui Ion Ţiriac a dat o lovitură uriaşă. Şi-a făcut tatăl mândru: “Mereu m-a susţinut”
- Celebra companie din România care a fost achiziţionată de un colos din Franţa: “Pot ieşi la pensie acum”
- Cum a ajuns milionarul român cu 33.000 de euro salariu pe lună să aibă apartament cu jacuzzi la doar 20 de ani
- Manchester City, „victima” preferată a lui Rodrygo. Brazilianul, primul gol la Real Madrid după nouă luni




























