Închide meniul
Foto

„Spaima litoralului”, asociere incredibilă cu nepotul lui Gigi Becali şi cu „Prinţişorul Craiovei”! Cei trei vor să dea lovitura!

Publicat: 10 octombrie 2023, 19:10

Reclamă
„Spaima litoralului”, asociere incredibilă cu nepotul lui Gigi Becali şi cu „Prinţişorul Craiovei”! Cei trei vor să dea lovitura!

"Spaima litoralului", asociere incredibilă cu nepotul lui Gigi Becali şi cu "Prinţişorul Craiovei"

Nuredin Beinur, Vasi Geambazi şi Adiţă Mititelu / colaj Facebook

„Spaima litoralului” e din nou în atenţia presei! Nuredin Beinur s-a asociat cu nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, şi cu „Prinţişorul Craiovei”, Adiţă Mititelu, într-o nouă afacere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei trei vor să dea lovitura cu un restaurant din Herăstrău, care a fost deţinut în trecut de către Adrian Thiess.

„Spaima litoralului”, asociere incredibilă cu nepotul lui Gigi Becali şi cu „Prinţişorul Craiovei”

Potrivit cancan.ro, Nuredin Beinur l-a convins pe băiatul lui Adrian Mititelu să investească şi el în restaurantul respectiv.

Restaurantul a fost preluat de către Vasile Geambazi şi Nuredin Beinur în noiembrie 2022 şi se va redeschide în curând cu o altă denumire. Localul pe care îl patrona Adrian Thiess se chema „La Boschetărie”.

Potrivit sursei citate, Vasi Geambazi nu se va implica efectiv în conducerea restaurantului, dar va fi acţionar în firma care îl va administra. El a făcut deja investiţii în restaurant, iar firma pe care localul va funcţiona este deţinută de nepotul lui Gigi Becali.

Reclamă

Vasile Geambazi a confirmat că a preluat restaurantul

Da, am preluat noi contractul, e adevărat. În primul rând, vom schimba denumirea. Păi, cum să fie localul numit Boschetărie? Nu știu cine a venit cu ideea asta de marketing. Poate o vom numi Barosa… de la barosani. Glumesc acum”, a declarat Vasi Geambazi pentru sursa citată.

Adrian Thiess nu făcuse localul pentru a câștiga bani, ci mai mult pentru noi. El pierdea bani. Și el, și bărbatul Deliei. Pierdea bani mulți în fiecare lună. Acolo era mai mult gratis, o friptură era cinci lei. Nici nu-și scotea banii pe carne. Dar acum îl fac restaurant de lux, cred că nici lume multă nu va mai merge, dar va fi ceva deosebit. Vor băga bani mulți. Îl luam eu dacă voiam, dar nu mă mai ocup de așa ceva. Am avut saloane de nuntă, le-am dat pe toate”, declara Dumitru Dragomir despre locaţia respectivă pentru aceeaşi sursă.

„Spaima litoralului”, mesaj dur pentru Gigi Becali: „M-am simţit jignit”! Nuredin Beinur a făcut dezvăluiri despre relaţia cu patronul FCSB

„Spaima litoralului” i-a transmis în acest an un mesaj dur lui Gigi Becali. Nuredin Beinur este supărat pe milionarul din Pipera fiindcă acesta l-a numit „cineva”.

Reclamă 4 / 0/3

Beinur a susţinut că Gigi Becali a apelat la el în trecut şi că erau prieteni la un moment dat.

M-am simțit jignit de unul care nu știu la ce capitol se vede mai presus ca mine. Nu contează că ai bani. Îi respect credința, că face lucruri bune pentru sărmani, dar să nu uite că eu n-am bătut niciodată la ușa lui. El – da, la a mea! De fapt, a apelat la majoritatea celor pe care zice azi că nu i-a cunoscut vreodată”, a declarat Nuredin Beinur pentru prosport.ro.

Îl cunosc, bineînțeles, dar refuz să-i mai pronunț numele. Nu știu ce vrea să facă, am văzut că a declarat într-un interviu că a fost biruit și cred că știu la ce se referă, dar nu e cazul să vorbesc eu. Probabil i-a ajuns cu fotbalul, preferă să-și vadă mai mult de familie, copii, nepoți. El e un învingător în felul lui, tot timpul și-a dorit să fie sus, dar se întâmplă uneori să mai dai și cu capul de ciment”, a mai declarat Nuredin Beinur pentru sursa citată.

De unde se trage supărarea celui supranumit „Spaima litoralului”

Nuredin Beinur s-a supărat că Gigi Becali nu i-a rostit numele când a vorbit despre retragerea finanţării de la Unirea Constanţa. Beinur a susţinut că cel care finanţa echipa ar fi fost, de fapt, Vasi Geambazi, nu Becali însuşi.

Am avut o prietenie, era o perioadă în care discutam și de câte șapte-opt ori pe zi la telefon, iar recent a refuzat să-mi mai spună pe nume când s-a retras de la Unirea Constanța, un proiect finanțat, de fapt, de Vasi Geambazi. A spus public faptul că „cineva” va încasa 75.000 de euro din vânzarea clubului. Se referea la mine. Am devenit „cineva” sau „cuiva”, nu Nuredin Beinur. De fapt, nici nu putea să tranzacționeze echipa, fiindcă eu doar le oferisem locul în Liga 2. E ca și cum stai cu chirie într-o casă, iar când pleci vrei s-o și vinzi în beneficiul tău!”, a mai spus „Spaima litoralului” pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și