Închide meniul

România, veste uriaşă la Campionatul Mondial de handbal! Cristina Neagu ar putea reveni pe teren mai repede decât se aştepta

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2023, 17:03

Reclamă
România, veste uriaşă la Campionatul Mondial de handbal! Cristina Neagu ar putea reveni pe teren mai repede decât se aştepta

Veste uriaşă pentru România, la Campionatul Mondial de handbal

Cristina Neagu, în timpul unui meci al României/ Profimedia

România a primit o veste uriaşă, la Campionatul Mondial de handbal. Cristina Neagu ar putea reveni mai repede pe teren decât se aştepta, după ultimele progrese făcute. Interul stânga ar putea juca chiar în următorul meci, cel cu Serbia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a debutat cu dreptul la turneul final găzduit de Danemarca, Suedia şi Norvegia. „Tricolorele” au învins fără drept de apel Chile, scor 44-19.

Veste uriaşă pentru România, la Campionatul Mondial de handbal

Deşi la începutul Campionatului Mondial Cristina Neagu a declarat că nu ştie când va putea juca din nou pentru România, sau dacă o va putea face, situaţia s-a schimbat.

Conform sport.ro, Cristina Neagu ar putea fi pe teren chiar în următorul meci, cel cu Serbia, meci care se va disputa duminică, de la ora 19:00, în format live text, pe AS.ro.

Sursa citată mai sus notează că Neagu va fi supusă mai multor teste medicale în această seară, iar medicii echipei naţionale îşi vor da verdictul, dacă interul stânga poate juca sau nu contra Serbiei. Cel mai probabil, Neagu va primi o veste bună din partea doctorilor, şi va fi pe teren în meciul României.

Reclamă

„Ieri au mâncat-o palmele în tribune la meciul cu Chile. Doctorul lotului va da verdictul în această seară. Aproape sută la sută nu va mai sta în tribune, vrea să joace, va fi pe foaie”, a declarat o sursă din cadrul lotului României, pentru sport.ro.

După partida cu Serbia, România se va duela cu Danemarca, una din ţările care găzduiesc Mondialul.

Primele trei clasate în grupe vor obţine calificarea în grupele principale, pe care le vor începe cu punctele acumulate între ele.

Reclamă 4 / 0/3

România este singura naţională care a participat la toate cele 26 de ediţii ale Campionatului Mondial de handbal feminin.

Eliza Buceschi, jucătoarea meciului România – Chile, de la Campionatul Mondial

Eliza Buceschi a fost aleasă jucătoarea meciului România – Chile (44-19), de la Campionatul Mondial, după ce a marcat 6 goluri în duelul de debut al ediţiei din 2023.

Centru naţionalei aşteaptă şi o victorie cu Serbia, pentru ca România să ajungă cu puncte în grupele principale ale întrecerii ce se desfăşoară în Danemarca, Norvegia şi Suedia.

„Cred că a fost un prim meci foarte bun pentru noi. Suntem foarte bucuroase să ne aflăm aici la Campionatul Mondial. Ştim că urmează meciuri grele pentru noi, cu Serbia şi Danemarca, atunci când vom evolua cu arenă plină, dar cred că totul va fi minunat.

Pentru noi este important următorul meci cu Serbia, vrem să luăm punctele şi să ne asigurăm prezenţa în grupa următoare. În ceea ce priveşte meciul cu Danemarca ştim că ele se luptă la titlu, dar vom lupta şi vrem să facem un meci bun”, a declarat Buceschi.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și