Închide meniul

Eliza Buceschi, jucătoarea meciului România – Chile, de la Campionatul Mondial: „Pentru noi este important duelul cu Serbia”

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2023, 8:51

Reclamă
Eliza Buceschi, jucătoarea meciului România – Chile, de la Campionatul Mondial: „Pentru noi este important duelul cu Serbia

Eliza Buceschi, jucătoarea meciului România - Chile, de la Campionatul Mondial

Imagine din meciul dintre România şi Chile, de la Campionatul Mondial - Facebook Inernational Handball Federation

Eliza Buceschi a fost aleasă jucătoarea meciului România – Chile (44-19), de la Campionatul Mondial, după ce a marcat 6 goluri în duelul de debut al ediţiei din 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Centru naţionalei aşteaptă şi o victorie cu Serbia, pentru ca România să ajungă cu puncte în grupele principale ale întrecerii ce se desfăşoară în Danemarca, Norvegia şi Suedia.

Eliza Buceschi, jucătoarea meciului România – Chile, de la Campionatul Mondial

„Cred că a fost un prim meci foarte bun pentru noi. Suntem foarte bucuroase să ne aflăm aici la Campionatul Mondial. Ştim că urmează meciuri grele pentru noi, cu Serbia şi Danemarca, atunci când vom evolua cu arenă plină, dar cred că totul va fi minunat.

Pentru noi este important următorul meci cu Serbia, vrem să luăm punctele şi să ne asigurăm prezenţa în grupa următoare. În ceea ce priveşte meciul cu Danemarca ştim că ele se luptă la titlu, dar vom lupta şi vrem să facem un meci bun”, a declarat Buceschi.

România – Chile 44-19

Naţionala României a debutat cu o victorie categorică la Campionatul Mondial de handbal feminin care are loc în Danemarca, Norvegia şi Suedia, 44-19 (25-6) cu Chile, vineri, la Herning (Danemarca), în Grupa E.

Reclamă
Reclamă 4

România va întâlni în următoarele partide Serbia (3 decembrie) şi Danemarca (5 decembrie).

Primele trei clasate în grupe vor obţine calificarea în grupele principale, pe care le vor începe cu punctele acumulate între ele.

România este singura naţională care a participat la toate cele 26 de ediţii ale Campionatului Mondial de handbal feminin.

Reclamă

România are în palmares un titlul mondial (1962), două medalii de argint (1973, 2005) şi una de bronz (2015). La precedenta ediţie, România s-a clasat pe locul 13. La CM 2023, România are ca obiectiv clasarea pe locurile 1-7, pentru a putea participa la turneul preolimpic.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și