Închide meniul

România, veste uriaşă la Campionatul Mondial de handbal! Cristina Neagu ar putea reveni pe teren mai repede decât se aştepta

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2023, 17:03

Reclamă
România, veste uriaşă la Campionatul Mondial de handbal! Cristina Neagu ar putea reveni pe teren mai repede decât se aştepta

Veste uriaşă pentru România, la Campionatul Mondial de handbal

Cristina Neagu, în timpul unui meci al României/ Profimedia

România a primit o veste uriaşă, la Campionatul Mondial de handbal. Cristina Neagu ar putea reveni mai repede pe teren decât se aştepta, după ultimele progrese făcute. Interul stânga ar putea juca chiar în următorul meci, cel cu Serbia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a debutat cu dreptul la turneul final găzduit de Danemarca, Suedia şi Norvegia. „Tricolorele” au învins fără drept de apel Chile, scor 44-19.

Veste uriaşă pentru România, la Campionatul Mondial de handbal

Deşi la începutul Campionatului Mondial Cristina Neagu a declarat că nu ştie când va putea juca din nou pentru România, sau dacă o va putea face, situaţia s-a schimbat.

Conform sport.ro, Cristina Neagu ar putea fi pe teren chiar în următorul meci, cel cu Serbia, meci care se va disputa duminică, de la ora 19:00, în format live text, pe AS.ro.

Sursa citată mai sus notează că Neagu va fi supusă mai multor teste medicale în această seară, iar medicii echipei naţionale îşi vor da verdictul, dacă interul stânga poate juca sau nu contra Serbiei. Cel mai probabil, Neagu va primi o veste bună din partea doctorilor, şi va fi pe teren în meciul României.

Reclamă

„Ieri au mâncat-o palmele în tribune la meciul cu Chile. Doctorul lotului va da verdictul în această seară. Aproape sută la sută nu va mai sta în tribune, vrea să joace, va fi pe foaie”, a declarat o sursă din cadrul lotului României, pentru sport.ro.

După partida cu Serbia, România se va duela cu Danemarca, una din ţările care găzduiesc Mondialul.

Primele trei clasate în grupe vor obţine calificarea în grupele principale, pe care le vor începe cu punctele acumulate între ele.

Reclamă 4 / 0/3

România este singura naţională care a participat la toate cele 26 de ediţii ale Campionatului Mondial de handbal feminin.

Eliza Buceschi, jucătoarea meciului România – Chile, de la Campionatul Mondial

Eliza Buceschi a fost aleasă jucătoarea meciului România – Chile (44-19), de la Campionatul Mondial, după ce a marcat 6 goluri în duelul de debut al ediţiei din 2023.

Centru naţionalei aşteaptă şi o victorie cu Serbia, pentru ca România să ajungă cu puncte în grupele principale ale întrecerii ce se desfăşoară în Danemarca, Norvegia şi Suedia.

„Cred că a fost un prim meci foarte bun pentru noi. Suntem foarte bucuroase să ne aflăm aici la Campionatul Mondial. Ştim că urmează meciuri grele pentru noi, cu Serbia şi Danemarca, atunci când vom evolua cu arenă plină, dar cred că totul va fi minunat.

Pentru noi este important următorul meci cu Serbia, vrem să luăm punctele şi să ne asigurăm prezenţa în grupa următoare. În ceea ce priveşte meciul cu Danemarca ştim că ele se luptă la titlu, dar vom lupta şi vrem să facem un meci bun”, a declarat Buceschi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și