Închide meniul

Victor Angelescu anunţă două transferuri la Rapid: „Degeaba batem FCSB şi CFR Cluj dacă nu câştigăm cu alte echipe”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 decembrie 2023, 17:53

Reclamă
Victor Angelescu anunţă două transferuri la Rapid: „Degeaba batem FCSB şi CFR Cluj dacă nu câştigăm cu alte echipe

Victor Angelescu anunţă două transferuri la Rapid

Victor Angelescu, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Victor Angelescu anunţă două transferuri la Rapid. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a mărturisit că Rapid nu va avea parte de o campanie masivă de transferuri în iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelescu speră ca Rapid să nu mai sufere din pricina accidentărilor, aşa cum s-a întâmplat în cazurile lui Albion Rrahmani şi Claudiu Petrila.

Victor Angelescu anunţă două transferuri la Rapid

„Nu va urma o revoluție. Noi sperăm la doi jucători foarte buni. Sperăm să îi avem pe toți apți, asta să fie revoluția. Avem un lot bun și numeric, dar ne lipsesc jucători importanți”, a declarat Victor Angelescu pentru prosport.ro.

„Asta este! E un meci (n.n. cu U Cluj), mergem mai departe. Eu zic că suntem pe linia bună. E prima înfrângere după cred că a 14-a etapă. Suntem pe linia bună, dar dacă vrem să ne batem la titlu și să-l câștigăm, nu putem să facem asemenea erori.

Degeaba câștigăm cu Steaua (n.r.: FCSB) și CFR Cluj și în derby-uri, dacă nu câștigăm cu echipele de mijlocul clasamentului sau de mai jos. Punctele cu Steaua (n.r.: FCSB) au fost pierdute”, a mai susţinut Angelescu pentru sursa citată.

Reclamă

Dan Şucu anunţa şi el transferuri după înfrângerea surprinzătoare a Rapidului cu U Cluj

Dan Şucu anunţa transferuri de urgenţă la Rapid, după înfrângerea cu U Cluj. Acţionarul majoritar al giuleştenilor a dezvăluit că se poartă negocieri deja cu şase-şapte jucători, iar totul se va oficializa în pauza competiţională de iarnă.

Rapid a condus-o cu 2-0 pe U Cluj, însă „şepcile roşii” au revenit formidabil în Giuleşti şi au câştigat partida. Trupa lui Cristiano Bergodi a ratat astfel şansa de a urca pe locul secund din Liga 1.

Dan Şucu s-a convins, după înfrângerea cu U Cluj, de faptul că Rapid are nevoie de întăriri. Acţionarul majoritar din Giuleşti a dezvăluit că, împreună cu Daniel Niculae şi Victor Angelescu, caută soluţii pentru Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

Şucu a mai declarat că nu mai puţin de şapte jucători sunt în discuţii cu oficialii giuleştenilor, însă printre ei nu este niciun român. Acţionarul giuleştenilor a declarat că toţi sunt jucători cu prezenţe în naţionalele lor, şi speră ca aceştia să ajute Rapid să câştige titlul.

Dan Şucu: „Sunt fotbalişti de nivel internaţional!”

„Acest rezultat ne-a întărit și mai tare convingerea, mie și colegilor mei, că trebuie să întârim lotul. Am auzit foarte multe voci în ultimul timp, că avem lot, că nu ar mai trebui aduși jucători, dar eu împreună cu Victor și cu Daniel în ultimele săptămâni doar asta am discutat, aș putea spune în ultimele luni.

Cum să facem să întărim lotul. S-a văzut din păcate că avem un lot bun, dar mai e nevoie de câțiva jucători pentru a ne îndeplini obiectivul, pentru a ne bate la primele trei locuri, dacă se poate să câștigăm titlul și să aducem în vitrină Cupa României, care e un obiectiv major.

În momentul de față suntem în negocieri cu 6-7 jucători, nu este vorba despre niciun român. Sunt fotbaliști de nivel internațional, fotbaliști care au jucat sau joacă la echipele lor naționale, vrem să întărim lotul mai ales în atac și în linia de mijloc. E clar că trebuie jucători pe toate compartimentele, trebuie să fim puternici din apărare și până acolo când ne creăm ocazii pentru a marca cât mai multe goluri, pentru a nu se mai întâmpla ce s-a întâmplat în partida cu Universitatea Cluj.

Negocierile sunt puternice în momentul de față, vrem să aducem jucători, vă promit că vor veni fotbaliști numai de valoare, care să ne ajute să ne batem pentru câștigarea titlului. Nu mă întrebați nume, nu eu mă ocup de partea tehnică, dar știu că sunt jucători valoroși cu care se discută și promit că vor fi surprize plăcute. Referitor la jucători, la fotbaliști, se simt absențele, o absență importantă care a contat a fost cea a lui Oaidă, jucător care dădea mare echilibru la centru terenului”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
20
mai
21:52
FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată
Vezi toate știrile
Citește și