Închide meniul

Victor Angelescu anunţă două transferuri la Rapid: „Degeaba batem FCSB şi CFR Cluj dacă nu câştigăm cu alte echipe”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 decembrie 2023, 17:53

Reclamă
Victor Angelescu anunţă două transferuri la Rapid: „Degeaba batem FCSB şi CFR Cluj dacă nu câştigăm cu alte echipe

Victor Angelescu anunţă două transferuri la Rapid

Victor Angelescu, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Victor Angelescu anunţă două transferuri la Rapid. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a mărturisit că Rapid nu va avea parte de o campanie masivă de transferuri în iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelescu speră ca Rapid să nu mai sufere din pricina accidentărilor, aşa cum s-a întâmplat în cazurile lui Albion Rrahmani şi Claudiu Petrila.

Victor Angelescu anunţă două transferuri la Rapid

„Nu va urma o revoluție. Noi sperăm la doi jucători foarte buni. Sperăm să îi avem pe toți apți, asta să fie revoluția. Avem un lot bun și numeric, dar ne lipsesc jucători importanți”, a declarat Victor Angelescu pentru prosport.ro.

„Asta este! E un meci (n.n. cu U Cluj), mergem mai departe. Eu zic că suntem pe linia bună. E prima înfrângere după cred că a 14-a etapă. Suntem pe linia bună, dar dacă vrem să ne batem la titlu și să-l câștigăm, nu putem să facem asemenea erori.

Degeaba câștigăm cu Steaua (n.r.: FCSB) și CFR Cluj și în derby-uri, dacă nu câștigăm cu echipele de mijlocul clasamentului sau de mai jos. Punctele cu Steaua (n.r.: FCSB) au fost pierdute”, a mai susţinut Angelescu pentru sursa citată.

Reclamă

Dan Şucu anunţa şi el transferuri după înfrângerea surprinzătoare a Rapidului cu U Cluj

Dan Şucu anunţa transferuri de urgenţă la Rapid, după înfrângerea cu U Cluj. Acţionarul majoritar al giuleştenilor a dezvăluit că se poartă negocieri deja cu şase-şapte jucători, iar totul se va oficializa în pauza competiţională de iarnă.

Rapid a condus-o cu 2-0 pe U Cluj, însă „şepcile roşii” au revenit formidabil în Giuleşti şi au câştigat partida. Trupa lui Cristiano Bergodi a ratat astfel şansa de a urca pe locul secund din Liga 1.

Dan Şucu s-a convins, după înfrângerea cu U Cluj, de faptul că Rapid are nevoie de întăriri. Acţionarul majoritar din Giuleşti a dezvăluit că, împreună cu Daniel Niculae şi Victor Angelescu, caută soluţii pentru Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

Şucu a mai declarat că nu mai puţin de şapte jucători sunt în discuţii cu oficialii giuleştenilor, însă printre ei nu este niciun român. Acţionarul giuleştenilor a declarat că toţi sunt jucători cu prezenţe în naţionalele lor, şi speră ca aceştia să ajute Rapid să câştige titlul.

Dan Şucu: „Sunt fotbalişti de nivel internaţional!”

„Acest rezultat ne-a întărit și mai tare convingerea, mie și colegilor mei, că trebuie să întârim lotul. Am auzit foarte multe voci în ultimul timp, că avem lot, că nu ar mai trebui aduși jucători, dar eu împreună cu Victor și cu Daniel în ultimele săptămâni doar asta am discutat, aș putea spune în ultimele luni.

Cum să facem să întărim lotul. S-a văzut din păcate că avem un lot bun, dar mai e nevoie de câțiva jucători pentru a ne îndeplini obiectivul, pentru a ne bate la primele trei locuri, dacă se poate să câștigăm titlul și să aducem în vitrină Cupa României, care e un obiectiv major.

În momentul de față suntem în negocieri cu 6-7 jucători, nu este vorba despre niciun român. Sunt fotbaliști de nivel internațional, fotbaliști care au jucat sau joacă la echipele lor naționale, vrem să întărim lotul mai ales în atac și în linia de mijloc. E clar că trebuie jucători pe toate compartimentele, trebuie să fim puternici din apărare și până acolo când ne creăm ocazii pentru a marca cât mai multe goluri, pentru a nu se mai întâmpla ce s-a întâmplat în partida cu Universitatea Cluj.

Negocierile sunt puternice în momentul de față, vrem să aducem jucători, vă promit că vor veni fotbaliști numai de valoare, care să ne ajute să ne batem pentru câștigarea titlului. Nu mă întrebați nume, nu eu mă ocup de partea tehnică, dar știu că sunt jucători valoroși cu care se discută și promit că vor fi surprize plăcute. Referitor la jucători, la fotbaliști, se simt absențele, o absență importantă care a contat a fost cea a lui Oaidă, jucător care dădea mare echilibru la centru terenului”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și