Închide meniul

Dan Şucu anunţă transferuri de urgenţă la Rapid, după înfrângerea cu U Cluj: „Negociem cu 6-7 jucători! Trebuie să ne întărim!”

Viviana Moraru Publicat: 28 noiembrie 2023, 13:02

Reclamă
Dan Şucu anunţă transferuri de urgenţă la Rapid, după înfrângerea cu U Cluj: „Negociem cu 6-7 jucători! Trebuie să ne întărim!

Dan Şucu anunţă transferuri de urgenţă la Rapid, după înfrângerea cu U Cluj

Dan Șucu, în cadrul unei unei conferințe de presă / Facebook FC Rapid

Dan Şucu anunţă transferuri de urgenţă la Rapid, după înfrângerea cu U Cluj. Acţionarul majoritar al giuleştenilor a dezvăluit că se poartă negocieri deja cu şase-şapte jucători, iar totul se va oficializa în pauza competiţională de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a condus-o cu 2-0 pe U Cluj, însă „şepcile roşii” au revenit formidabil în Giuleşti şi au câştigat partida. Trupa lui Cristiano Bergodi a ratat astfel şansa de a urca pe locul secund din Liga 1.

Dan Şucu anunţă transferuri de urgenţă la Rapid, după înfrângerea cu U Cluj

Dan Şucu s-a convins, după înfrângerea cu U Cluj, de faptul că Rapid are nevoie de întăriri. Acţionarul majoritar din Giuleşti a dezvăluit că, împreună cu Daniel Niculae şi Victor Angelescu, caută soluţii pentru Cristiano Bergodi.

Şucu a mai declarat că nu mai puţin de şapte jucători sunt în discuţii cu oficialii giuleştenilor, însă printre ei nu este niciun român. Acţionarul giuleştenilor a declarat că toţi sunt jucători cu prezenţe în naţionalele lor, şi speră ca aceştia să ajute Rapid să câştige titlul.

„Acest rezultat ne-a întărit și mai tare convingerea, mie și colegilor mei, că trebuie să întârim lotul. Am auzit foarte multe voci în ultimul timp, că avem lot, că nu ar mai trebui aduși jucători, dar eu împreună cu Victor și cu Daniel în ultimele săptămâni doar asta am discutat, aș putea spune în ultimele luni.

Reclamă

Cum să facem să întărim lotul. S-a văzut din păcate că avem un lot bun, dar mai e nevoie de câțiva jucători pentru a ne îndeplini obiectivul, pentru a ne bate la primele trei locuri, dacă se poate să câștigăm titlul și să aducem în vitrină Cupa României, care e un obiectiv major.

Dan Şucu: „Sunt fotbalişti de nivel internaţional!”

În momentul de față suntem în negocieri cu 6-7 jucători, nu este vorba despre niciun român. Sunt fotbaliști de nivel internațional, fotbaliști care au jucat sau joacă la echipele lor naționale, vrem să întărim lotul mai ales în atac și în linia de mijloc. E clar că trebuie jucători pe toate compartimentele, trebuie să fim puternici din apărare și până acolo când ne creăm ocazii pentru a marca cât mai multe goluri, pentru a nu se mai întâmpla ce s-a întâmplat în partida cu Universitatea Cluj.

Negocierile sunt puternice în momentul de față, vrem să aducem jucători, vă promit că vor veni fotbaliști numai de valoare, care să ne ajute să ne batem pentru câștigarea titlului. Nu mă întrebați nume, nu eu mă ocup de partea tehnică, dar știu că sunt jucători valoroși cu care se discută și promit că vor fi surprize plăcute. Referitor la jucători, la fotbaliști, se simt absențele, o absență importantă care a contat a fost cea a lui Oaidă, jucător care dădea mare echilibru la centru terenului”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi a cedat şi și-a criticat jucătorii după Rapid – U Cluj 2-3

Cristiano Bergodi a cedat şi și-a criticat jucătorii după Rapid – U Cluj 2-3. Tehnicianul italian a vorbit despre partida din Giulești, în care „șepcile roșii” au revenit de la 0-2.

A fost puțină lipsă de maturitate, am picat acest test. De la 2-0 nu ar trebui să pierdem. Se spune că e un rezultat periculos, dar pentru noi era foarte important. Am jucat pe contre, o ocazie ei, una noi. Trebuia să fie mult mai echilibrat.

A fost un meci spectaculos, i-am lăsat să aibă prea multe ocazii. Ne-am dezechilibrat, a doua repriză este una de uitat. Nu putem lua gol așa, pe contra atac, cu echipa desfăcută, mai ales acasă. I-am avertizat pe băieți, dar eu sunt primul vinovat. Nu ar trebui să mai jucăm așa, la 2-0 aveam meciul la îndemână.

Când îți iei 3 goluri de la 2-0 moralul e scăzut. Am încercat să venim cu jucători ofensivi, dar ne-am dezechilibrat. Am venit dintr-o perioadă foarte bună, înfrângerea aceasta ne aduce cu picioarele pe pământ. Poate fi o ocazie de a învăța. Trebuie să joci și cu echilibru totuși, dacă nu, adversarii te pedepsesc. Totuși, știam că au o echipă foarte bună”, a spus Cristiano Bergodi, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și