Închide meniul

Cristina Neagu, primul antrenament alături de echipă, înainte de România – Germania, primul meci din grupele principale

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2023, 13:09

Reclamă
Cristina Neagu, primul antrenament alături de echipă, înainte de România – Germania, primul meci din grupele principale

Cristina Neagu, primul antrenament alături de echipă, înainte de România - Germania

Cristina Neagu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Cristina Neagu a susţinut primul antrenament alături de echipă, înainte de România – Germania, primul meci din grupele principale ale Campionatului Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neagu se află la ultima participare la un turneu final mondial şi speră să ajute România să ajungă în fazele eliminatorii. Pentru asta, echipa noastră are nevoie de un succes cu Germania, joi.

Cristina Neagu, primul antrenament alături de echipă, înainte de România – Germania

Conform fanatik.ro, interul stânga al naţionalei va susţine primul ei antrenament normal alături de echipă, după accidentarea la genunchi, suferită în meciul cu Debrecen, din Champions League.

„Mă simt mai bine, în fiecare zi mă simt din ce în ce mai bine. Ultima oară am intrat în sală cu echipa, am avut nişte şuturi. Deocamdată nu ştiu exact care este situaţia mea.

Încerc de la zi la zi să fac mai mult. Am nevoie măcar de un antrenament full cu echipa pentru a intra la joc. Putem spera că voi reveni în grupele principale”, spunea recent Neagu, pentru sursa citată.

Reclamă

Programul României din grupa principală de la Campionatul Mondial

Se ştie programul României din grupa principală de la Campionatul Mondial de handbal. După ce au trecut de grupele preliminare, „tricolorele” vor da piept cu Germania, în primul meci, meci care se anunţă a fi de totul sau nimic.

România a pierdut categoric duelul cu Danemarca (23-39), astfel că a încheiat Grupa E preliminară cu 4 puncte. În grupa principală, echipele vor lua cu ele punctele obţinute în meciurile cu celelalte echipe calificate, astfel că „tricolorele” au două puncte, ca urmare a victoriei cu Serbia. Punctele din meciul cu Chile nu se iau în calcul, deoarece naţionala sud-americană nu s-a calificat în grupele principale.

Echipele calificate din Grupa E preliminară, printre care şi România, vor fi în aceeaşi grupă principală cu echipele calificate din Grupa F preliminară, anume Germania, Polonia şi Japonia.

Reclamă 4 / 0/3

România va da astfel peste Germania în primul meci, echipă care a intrat în grupa principală cu patru puncte. În următoarele două partide, „tricolorele” vor da piept cu Japonia, echipă fără puncte, şi cu Polonia, echipă care are două puncte în prezent.

Programul României din grupa principală de la Campionatul Mondial

  • România – Germania, 7 decembrie, 19:00
  • România – Japonia, 9 decembrie, 16:30
  • România – Polonia, 11 decembrie, 19:00

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și