Închide meniul

Cristina Neagu, primul antrenament alături de echipă, înainte de România – Germania, primul meci din grupele principale

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2023, 13:09

Reclamă
Cristina Neagu, primul antrenament alături de echipă, înainte de România – Germania, primul meci din grupele principale

Cristina Neagu, primul antrenament alături de echipă, înainte de România - Germania

Cristina Neagu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Cristina Neagu a susţinut primul antrenament alături de echipă, înainte de România – Germania, primul meci din grupele principale ale Campionatului Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neagu se află la ultima participare la un turneu final mondial şi speră să ajute România să ajungă în fazele eliminatorii. Pentru asta, echipa noastră are nevoie de un succes cu Germania, joi.

Cristina Neagu, primul antrenament alături de echipă, înainte de România – Germania

Conform fanatik.ro, interul stânga al naţionalei va susţine primul ei antrenament normal alături de echipă, după accidentarea la genunchi, suferită în meciul cu Debrecen, din Champions League.

„Mă simt mai bine, în fiecare zi mă simt din ce în ce mai bine. Ultima oară am intrat în sală cu echipa, am avut nişte şuturi. Deocamdată nu ştiu exact care este situaţia mea.

Încerc de la zi la zi să fac mai mult. Am nevoie măcar de un antrenament full cu echipa pentru a intra la joc. Putem spera că voi reveni în grupele principale”, spunea recent Neagu, pentru sursa citată.

Reclamă

Programul României din grupa principală de la Campionatul Mondial

Se ştie programul României din grupa principală de la Campionatul Mondial de handbal. După ce au trecut de grupele preliminare, „tricolorele” vor da piept cu Germania, în primul meci, meci care se anunţă a fi de totul sau nimic.

România a pierdut categoric duelul cu Danemarca (23-39), astfel că a încheiat Grupa E preliminară cu 4 puncte. În grupa principală, echipele vor lua cu ele punctele obţinute în meciurile cu celelalte echipe calificate, astfel că „tricolorele” au două puncte, ca urmare a victoriei cu Serbia. Punctele din meciul cu Chile nu se iau în calcul, deoarece naţionala sud-americană nu s-a calificat în grupele principale.

Echipele calificate din Grupa E preliminară, printre care şi România, vor fi în aceeaşi grupă principală cu echipele calificate din Grupa F preliminară, anume Germania, Polonia şi Japonia.

Reclamă 4 / 0/3

România va da astfel peste Germania în primul meci, echipă care a intrat în grupa principală cu patru puncte. În următoarele două partide, „tricolorele” vor da piept cu Japonia, echipă fără puncte, şi cu Polonia, echipă care are două puncte în prezent.

Programul României din grupa principală de la Campionatul Mondial

  • România – Germania, 7 decembrie, 19:00
  • România – Japonia, 9 decembrie, 16:30
  • România – Polonia, 11 decembrie, 19:00

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și